Babyy1S nilsmother hıckiriklarini kasikta hissedersiniz ve ayaklari yukarı donuk oldugu icin tekmeleri yukarda hissedersnz ve vajinada batma hissi olur hatta yururken de batmalar olabilir
nilsmother Tgncr05 çok Bi baskı yok ama hareket edince oluyo biraz afedersin çişim geliyo gibi oluyo 🤔
nilsmother Babyy1S hıçkırıklarını sağ yada sol kasıkta hissediyorum. hareket edince de aşada biraz oluyor baskı ama bilemedim Bi türlü bazen sağ kaburgamda tekme hissediyorum ama elleri mi atakları mı bilemedim 😅
Suzitysz Babyy1S bu şekil hissediyom ama sonra yan yatiyo bi daha sanki carkifelek gibi donuyo gibi dedigin gibi midemde ve nerdeyse vajina uzerinde hemen hissediyom sonra ayni gun icinde bi sag bide sol yanlarimda hissedyom yani surekli donuyo bu dogru dimi
Yelizimmmm3447 28 haftalık olduk bizimkide dönmüş şuan için doğum pozisyonunda dedi doktorum inş tekrar dönmez 😊
Neslicavusoglu Yelizimmmm3447 bnde 29da gittiğimde dönmüş demişti 34deyiz hala kafası aşağıda baskı yapıyor tekmeler hep mideme yakın anlıyorum hiç dönmedi geri. Kilo aldıkça kafa ağırlık yapıyomuş sanırım. Daha dönmezler herhalde 🤷🏼♀️ İnşallah 🤣
Tgncr05 nilsmother tam dönmemiş demek ki😂 ben yürüyemiyordum baskıdan doğum kanalına yapışmıştı benim ki 37. Haftamda 😂 şimdi yanımda kuzuşum 5. günümüz🥰
Yelizimmmm3447 Neslicavusoglu ayyy inş dönmez diye korkuyordum yeri daraldıkça dönmeside zorlaşıyor çünkü şükür 🙏
alininannesiiiii nilsmother 30. Haftamdayken benimde doktorum makat gelişli şuanda dönmezse sezeryan dedi dönmesi için evde bişeyler yapılır mı hareket falan normal doğum yapmak istiyorum
nilsmother alininannesiiiii benimde 30 haftada ters duruyor ama vakit var daha demişti cuma gidicez 34 de bakalım ne durumda☺️
UE17 alininannesiiiii benimde öyleydi canım doktorum 36. Haftada belli olur dedi ve döndü 👣36 dan sonra dönen bebekler bile var rahat ol benim şuanda haftam 38+1☺️
Babyy1S Suzitysz tekmeleri kaburganiza kadar cıkar vajinada hareketlenme varsa ayakları assagida olabilir bnde vajinada batma hissi oluyordu kafasıda assagidaydı hickiriklarida oyle hep altta hissediyrdm
Neslicavusoglu nilsmother minik tekmeleri kasıkta sert tekmeleri kaburgamda ve midemde ordan anlıyorum bnde 29 haftalık kontrolde dönmüş demişti ama daha erken değişebilir demişti 34deyim hala değişmedi. Yürüyüş yaparsam veya fazla ayakta kalırsam baskı çok oluyo aşağıya 😄