Pelinbyrktrlr betuss10 adetten 3 gün önce 57 ile öğrendim. 2 gün sonra 207 olmuştu. 4 gün sonra 1740.daha da baktırmadım 4+6da da keseyi gördük
Sevgi1907 Beste0636 bilmiyorum canim kan degerim cikti doktoruna goster dedi ultrasondan baktiginda 4+4 haftalik hamilesin kesede olusmus dedi
Nilasyamom betuss10 yok kuzum. 2 düşük yapmıştım anne olabileceğimi hiç düşünmüyordum rabbim en ummadık zamanda güldürdü yüzümüzü. Her gün kan sulandırıcı iğne yapıyorum. İnşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🍀🤲☺️🤍👧🏻
Beste0636 Sevgi1907 çünkü benim hcg 31 çıktı baktı görmedi kan takibi yaptık 1 hafta sonra 1881 çıktı aradan 3 gün daha geçti doktor keseyi gördü şaşırdım düsük değerde görmesine
seymabykn Adetim 2 gün gecikti gebelik testi yaptırdım çift çizgiyi gördüm,ertesi gün 505 çıktı hcg 1 hafta sonra hastaneye baktırmaya gittim keseyi gördük 4+4dü keseyi gördüğüm de 😀
betuss10 seymabykn maşallah benim de adet günümden hesaplarsam 4+4 diyor dün gittim sonuç 73 çıktı inşallah artar geç döllenmedir 🙏🏻
Makikuba betuss10 amin inşallah Allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bazı doktorlar öyle söyleyebiliyor en başından 🌸
Duygus97 betuss10 181 ile öğrendim doktor hesaplandı 10 gün sonra gel dedi gittiğimde keseyi gördüm çok şükür 😍
betuss10 minigimm_41 maşallah ne kadar net sonuç almışsınız benim 73 artacak mı diye beklemek çok zor 😅 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿
Sevgi1907 Beste0636 bilmiyorum canim direk test sonucumu aldim ultrasondan bakti 4+4 haftalik kesede olusmus kan takibi yapmana gerek yok dedi suan 32+3 haftalik olduk
minigimm_41 betuss10 amin inşaallah canım keseyi gördüm ama yaygınmıştı düşük riskim varmıs 10 gun dinlencem sonra randevum var kontrole gıdıcem bakalım 🙏🏻
Beyzan betuss10 ilkinde 13 le öğrendim sonra bilmiyordum hiç artış falan takip etmeyi kalp atışı ne zaman duyulur vs hemen dokrora kostum dokror bana simdi git sonra gel deyince çok üzüldüm. İkinci gebelimde 400 öğrendim bir daha kan vermedim evde bekledim 1 hafta sonra 4000 di
betuss10 Beyzan yaa ağzın bal yesin inşallah öyledir canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿