betuss10 Byby99 nasıl sabırla beklemişsin 5000 olana kadar kız helal olsun 😂 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿
MihricanA betuss10 4 haftalik falandi galiba 1 hafta sonra keseyi görmüştük ondan 1 hafra sonra da kalp atışını duyduk simdi de doğmasını bekliyoruz 😍
betuss10 birprensesvebirprensannesi 6 küsür ile mi 🙈 ne kadar erken belli etmiş kendini maşallah annesi ona 😊 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿
birprensesvebirprensannesi betuss10 Hayır aslında adetime 4 gün vardı 🤭 Kızımda da 4 gün kala 670 le ogrenmistim ama bunda geç döllenme oldu sanırım 🤷 Evet tam 6.26 yla öğrendim direk işte dış gebelik falan korkutmayi seviyor doktorlar 🤦
betuss10 neslihann87 hahahah bayılıyorum böyle tatlı doktorlara benim domuşuk aile hekimim de 73 ile olmayadabilir oladabilir diye geveledi sevineyim mi bekleyeyim mi araçtayım 😅🙈
betuss10 2melek_annesii ne güzel tecrübeliymişsiniz kendinizi telkinleyebiliyorsunuz. Ben salıya saat sayıyorum resmen 😅 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿
betuss10 birprensesvebirprensannesi malesef yüzümüzdeki o anlamsız ifadeyi izlemeyi seviyorlar bence ben tam bir salaktım çünkü dinlerken 😂😂
Miumiu betuss10 645 ile öğrendim ben de 4 haftalıktım daha sonra artışa bakmadık bir sonraki hafta keseyi görünce☺️
Byby99 betuss10 valla 5 senedir bekliyordum bebeğim olsun diye pcos la savaşıyodum her ay gecikme yaşayan biriydim ilaç kullanmam gerekiyor diye tahlil vereyim dedim öyle öğrendim 😂
neslihann87 betuss10 sonrası malum doğdu 3 aylık beşiğinde uyusun diye sallıyorum şuan o oyun yapıyo gülüyo😂
Aratzeynep betuss10 29 la öğrendim 3 gün sonra 800 dü şimdi 30. Haftadayız oğluşumla zaman çabuk geçiyor 💋💋🥰🤷♀️
iremgun betuss10 bana 525 değerde boş olabilir demişti. Onlar kötüye hazırlıyorlar herhalde içinizi ferah tutmaya çalışın 🌸
betuss10 Byby99 ben de beni geceleri ateş basıyor önce kan tahliline sonra cinci hocalara gideyim derken öğrendim ya 😂
birprensesvebirprensannesi betuss10 Bende aynen öyleydim bı surat düşüklüğü ağlama moduna girmiş durumdaydım falan 🤭😆
betuss10 Nilasyamom oy maşallah hiç mi ummuyordun acaba hamile olabileceğini 😂 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🧿
Nilasyamom betuss10 yok kuzum. 2 düşük yapmıştım anne olabileceğimi hiç düşünmüyordum rabbim en ummadık zamanda güldürdü yüzümüzü. Her gün kan sulandırıcı iğne yapıyorum. İnşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🍀🤲☺️🤍👧🏻