Sanırım sıra bendeymiste ben fark edememisim😅 32.haftaya kadar gayet normal giden hatta herkesin nasıl hamilesin dediği bı hamileligim vardi kızlar ben gene kendimi hiç hamile gibi hissetmiyodum sporumu yapiyodum temizlik ev işleri alışverişler falan derken hooop 32de adet ağrısı gibi bı sancı😟 ama yine ben enfeksiyondur falan diye dusunuyodum hatta tek başıma bindim taksiye gittim(o sıra eşim kovitti) … Beni hemen nst ye bağladılar ve doğum sancılarım oldgunu bebgin asaya baskı yaptgini söylediler tabi daha çok küçük olduğu için hemen ilaçlar iğneler derken 2 gün hastne kaldıktan sonra evimize geldik… Bence asıl hamilelik o zaman başladı🤗 doktorun verdgi ilaçlar yüzünden 1 ayda 10 kilo ayriyettende davul gibi sistim ayak bilek kemiklerini hala görmüyorum oyle soylim neyse yata yata ilaclarla 36+4 e geldik çok şükür 🙏 bu arada bebeğim ters olduğu için artık her kontrol gününde gün verir diye falan bekliyorum 😄 ama o da ne kahvtlimi yaptım yatiyorum altımda ni ıslaklık ilk dedim heralde tutamadım gitti😅 baktım devamı geliyo tutamıyorum koltuk halı ben banyoya gidene kadar resmen iz bırakmışım insan ilk defa yaşayınca böyle şeyleri çok ilginç geliyo😄 sonra hemen bı duşa girdim gitmeden nolur nolmaz pis pis gitmeyeyim diye hemen eşim geldi gittik doktrum muayene ettikten sonra hiç suyunun kalmadigi hepsinin bosaltigini fakat açıklığın olmadgni söyledi gerce açıklık olsa da bı şey degismicekti çünkü makat gelişti bebgim😄 hemen yatisim yapildi ve 1bucukta hastaneye gittim 15.50 de bebişim doğmuştu bile inanın o zaman o kadar çabuk geçti ki anlatamam ve sezeryan hiçte korkulcak bişey değilmiş yani normal evet çok daha sağlıklı anne ve bebek için ama tutturmaninda bı anlamı yokmuş hele o belden iğne falan hiç bişi sanki kan aldiriyomis gibi düşünün ( bence kan aldirirken daha çok aciyo) ve bence en güzel tarafida yukarıdaki ışıktan herşeyi canlı canlı izleme fırsatınız oluyo 😅😅😅 anestezi uzmanı farketti diyo ki bakma kötü olursun dedim sıkıntı yok ben iyiyim böyle 😍 sonuç olarak hiç bişi hissetmeden ameliyatim bitti ve odama geldim tek sıkıntı benim için omzuma vuran bı ağrım vardı o beni çok zorladı onun dışında sanki karnım adet ağrısı gibi agriyodu… Şuan minik oğlum yanımda ve 2 günlük 👼 Allah herkese hiç anlamicagi acı cekmicegi doğumlar versinn🙏 Allah kurtarsın🤗
36+4 te gelen minnak oğluşum 👼
Gözünüz aydın benimde erken doğum riskim aynı şekilde sancılarım var 34+6 şuan heran doğum olabilir bebiş kaç kilo doğdu 😊
Hayırlı olsun bebisiniz. Erken doğum.nedeni neymiş peki , belirli nedeni var mıydı yoksa tesadüfen mi öyle gelişti.
Isilhanim87 aslin hiç biseyim yoktu 32ye kadar neden olarak bişi yok ama bugün aynı haftada doğan bı arkadaaimza covid erken doğum riski yapiyomus
Mevreee Hap derken vitaminlerden mi bahsediyorsunuz acaba
Mevreee Anladim benim gece progestan vajinal fitilim haftalikta pruloton depot ignem var 4 dozda ciger gelistirici oldum 33 haftalik olduk ilk dogumumu 29 haftalik yapmistim insallah sag salim hepimiz kucaklarimiza aliriz yavrularımızı.. Sizinde gözünüz aydın huzurla sağlıkla büyütün yavrunuzu insallah
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 🤲 😍 😇 💓
mrs_elisah çok teşekkür ederim Allah sizleri de sağ salim yavrulariniza kavuştursun🙏
Mevreee Amin canım benim inşallah 🤲