Ertugrulhilal
Ben ✋🏻 Sabah ağrıyla uyandım, düzenli mi düzensiz mi anlayamadım. Eşim işteydi. Anneme şuna buna sordum, ölüyorum ben deyip duramadığın zaman anlarsın ne zaman hastaneye gideceğini dediler. Ben evde vakit geçirdim, bulaşıkları topladım, saçımı düzleştirdim çünkü o gün 40+6ydım ve doktor büyük ihtimalle sezeryan için yatış verir diyordum. Saat 15te randevum vardı ama bi komşum ve ebe git nolur nolmaz dedi, eşim izin alıp geldi, döner ekmek yiyip yola çıktık. 2 de gittik. Yolda dalga geçerek gittik. 2 buçuğa kadar beklettiler, sonra bir ebe geldi muayene etti. 8cm açıklığın var hiçbirşey hissetmedin mi dedi😅😅 suni sancı taktılar yarım saat sonra 15 dk hızlansın açılma diye, hemen 10cm oldu. Doğumhanede bana ıkınman geldikçe ıkın dediler. Bana ne ıkınma geldi, ne büyük tuvalet hissi geldi, ara sıra ebe gelip beni ıkındırıyordu ama hiç ağrım falan yoktu sıkıldım, dedim kesin yanlış muayene etti beni açıklığım falan yok beni odaya gönderecekler şimdi. 🤦🏼♀️15-20 dk sonra doktor geldi, kesi attı, ebeler iki kez karnıma bastırdı hop bebeğim çıkıverdi 😂😂 14.00 de gittim, 16.15 bebeğim kucağımdaydı, ilk doğumum 3.860 gr. Kendim de minyonum 1.57 boy 64 kiloyla doğuma gittim. Çok dikişim vardı söylemediler bile ama ben 4 gün sonra hava almaya yürüyüşe çıktım 15dklık. 1 hafta sonra bayağı işimi yapıyordum kendim ve tektim. Ama acı eşiğim bayağı yüksek sanırım benim. 😃😃 korkma yani herkesin farklı hikayesi.