deletedmom11 Annecik beLki bigün düzeLirLer benm aiLemden de kimse görmedi henüz ewimi görecekLerinide sanmıyorum
Seda42 Zeynep23 bende annemden uzaktayım normalde anneme çok düşkünüm hamilelikte daha da bağlandım keşke hep yanımda olabilse hiç ayrilmasam
Refiagulen deletedmom11 ah bu ailelerde ki inat. Bizde öyle bi sıkıntı yok ama evlenelim iki sene olacak babam daha bi kere geldi evime neymiş yerim daralırmış bilmem ne saçmalık
Svde Uzakta olanlar nasıl yapıyosunuz yaa ben çok zorlanıyorum hemende hamile kaldım şehirden evimden soğudum. Ne yapıyosunuz var mı bi çözümü çok sıkıntılıyım
Seda42 Svde yapacak bişey yok canım bende gurbetteyim ne bir akrabam ne de arkadaşım var ama artık bizde bir aile olduk bende çok bunalıyorum daralıyorum ama düşünmemeye çalışıyorum oyalanmaya çalışıyorum zaman geçip gidiyor
Oktay Svde Svde bende senin gibiyim , istanbuldan Ankara'ya geldim alışmaya çalışırken hamile kaldım hemen 🙁 bu sefer psikolojim dahada kötü oldu simdi sürekli kendimi dışarı atıyorum kimsem Yok bu şehirde cok sıkıcı
Annecik Svde Ben de cok uzaktayim canım ama malesef çözümü yok ustelik hamileyim ve ailemin gelmesini bile istemiyolar göremiyorum yani son noktadayım
Refiagulen Zeynep23 ah gurbet ah.... Bilmiyomuyduk böyle olacağını.. Çok zor çok gurbet elde yapayalnızım kimsem yok bi tek eşim.... Ne bi arkadaş var adam gibi ne bi akraba hiç kimse yok..
Svde Seda42 neyle oyalanıyım bilemedim ev işi yapsam oram buram ağrıyo telefona bakmaktan bile sıkıldım
deletedmom11 Refiagulen yok ya bizde sıkıntı yokda yurt dışındayım ben o yüzden geLemiyoLar geLemezLerde
Seros Zeynep23 bende Doğum yapınca annem yanımda kalmıştı gidince ben bebeğe nasıl bakcam annemde gitti diye oturup ağlamıştım😌Ah bu hormonlar 🤷🏽♀️
Seda42 Svde haklısın canım ben kpss çalışmaya çalışıyorum kendimi oyalıyorum anlayacağın kızım doğsa diye bekliyorum
Sonay Zeynep23 aynen cnm oyle. Bide uzun sure kalıp gidince Kötü oluyodur alışmısındır daha çok özlersin Allah yardımcın olsun .