Zeynep23 Bugün 15 gündür yanımda olan annemi memlekete gönderdim çok kötü oldum odasına gidip bakıp bakıp geliyorum hamilelikten mi nedir daha çok sarsıldım gidişine anne olmak ne yürekli birşey gelip herşeyimi düzeltti gitti 😢😢 Gurbet ne zor şeymiş annem
Mine Zeynep23 normal canım bende öyle oluyordum arkalarından ağlayıp duruyordum bi de yalnız kalınca daha zor 😔
Sonay Zeynep23 yakın uzak farketmiyo cnm annenin yeri başkadır uzakta olunca daha çok zor oluyodur eminim. Benim iki ablamda gurbette hep bna özeniyorlar ben 15 dk bi yol ama annem gelmez pek ben giderim. Hastaneye gidim bi işim olsun hemen gelir evimi düzenler falan anne işte. Allah kavuştursun tekrardan .
Refiagulen Zeynep23 ah gurbet ah.... Bilmiyomuyduk böyle olacağını.. Çok zor çok gurbet elde yapayalnızım kimsem yok bi tek eşim.... Ne bi arkadaş var adam gibi ne bi akraba hiç kimse yok..
deletedmom11 Ne kadar mesefesi war ki istese geLemez mi 😒 benim geLmeLeri imkansız kadar zor bence benden şansLısınız 🙁 daha bir kahwemi biLe içmediLer 🙁
Zeynep23 deletedmom11 gelebilir evet az kaldı bende gidecem ama öyle evde otur oturduğu koltuk yarım bıraktığı herşey bana bakıyo resmen. Allah sizide kavuştursun inşallah neden gelemediler ki
Dsa Ah bende aynı semtte olduğumuz halde kokusunu özlüyorum canım annem benim ❤ Önceden de özlerdim ama artık burnumda tütüyor sanırım bende anne olucam diye
Ceydazgl Benimkilerde cook uzaktalar ucakla 11 saat kadar uzak 😢😢 hamileyken daha bir koyuyormus insana
ebrucan Bende anne adayı olduktan sonra daha bi yanımda olsun istemeye başladım maalesef uzaktalar şimdi daha çok anladım kıymetini anne olunca anlarsın lafı çok doğruymuş 😔
Zeynep23 Sonay evet hiç fark etmiyor doğru valla ama yakında olsan bi nebze daha tesellisin herşeyine yetişebiliyorsun ama böyle sayılı gün gidip geliyorsun annenin neyi eksik bile bilemiyorsun
Sonay Zeynep23 aynen cnm oyle. Bide uzun sure kalıp gidince Kötü oluyodur alışmısındır daha çok özlersin Allah yardımcın olsun .
Nursem Evet ya ☹ Öyle çok özledim ki onları gurbet gerçekten çok zor 😢 Allahın izniyle bitiyor çok şükür . 3tür babam çok dirayetli sert biriydi telefonda içli içli ağlıyor daha fazla dayanamıcam 😭
Zeynep23 Nursem benim kide aynen öyle döne döne sarıldı ağladı adam ya Allah başka ayrık vermesin sağlıklı ömür versin bir süre daha başımızdan eksik etmesin inşallah
ebruademlavin canım annenle Gine aynı ülkedesin ya ben anne Türkiye'de ben fransadayım doguma az kaldı ve yanımda kimse yok 😔
Zeynep23 ebruademlavin Allah yardımcın olsun canım hele ki hamilelik zamanında çok ihtiyaç oluyor ama ne yapacaksın işte 😒