DLNSYGN Hkk0809 canım bende 13 haftaya giriyorum ne yemek yiyorum nede yerimden kalabiliyorum.. Yani yediğim herşeyi kusuyorum neler denedim neler am yinede yiyemiyorum en sonda doktor dedi kendini zorlama yemek için kendine zarar veriyorsun dedi
DLNSYGN gessni mide bulantısı için verdiği prilam bende bir işe yaramadı ve çok şiddetli baş ağrısı yapıyordu sonra zofer verdi şimdi onu da kullanıyorum oda fayda etmiyor yediğim çıkıyor yine.. Size İyi gelmiş walla keşke banada gelseydi öyle
gaamzee DLNSYGN prilam içiyorum yatmadan 2 tane ama gün içinde öğürtü olabiliyor ve kusma yine(sık olmasada) baş ağrısı banada arada oluyor ilaçtanmı acaba🤯 bu bulantı ilacı ne zamana kadr kullanılıyor şimdi korkudan bırakamıyorum da.
Hkk0809 gessni doktoruma söyledim fakat yazmadı henüz alerjik astım ilacı vs de kullanıyorum bir sürü ilaç içiyorum sanırım o yüzden 🤷🏽♀️
DLNSYGN gaamzee bende alır almaz baş ağrısı baş dönmesi yapıyordu doktoruma sordum bıraktırdı hemen.. Kusmanın bittip bitmediğini anlamak için 1.2 gün bulantı ilacı alma dene eğer çok fazla kusman oluyorsa tekrar devam et
Hkk0809 Pelinbyrktrlr ah kuzum ütü olsa yine iyi eşim sağolsun çalışıyor eve geliyor bir de evde çalışıyor 😂 aradığında iş yapıyorsam gelince yaparım ben falan deyince ben de bırakıyorum 😂
Pelinbyrktrlr Hkk0809 evet yaa yemeği, temizliği ona yaptırıyorum sağ olsun😂😂 ütüyü de diyorum artık kendim yapayım ayıp olcak ama yok elim gitmiyor hiç böyle değildim ya😬