Alps Aksoytetik benimde hareketleri zayıfladı ya önceden afedersiniz ama sanki karnımı yırtacak kadar güçlü vuruyordu canım yanıyordu bu sefer minik minik pıt pıt
Bulut-Mavi Ben tekme çok hissetmiyorum artık .. Daha çok gerilmesini, yer değiştirmesini hele uyandığımda aman Allahım . 36+1 iz yeri mi daraldı çocuumun bilmiyorum ki :))
Cansu_79 Alps onlarda agırlaştı artık dogum yaklaştıkça bebeklerde strese girermiş benim bebegim cok hareketliydi doktor ilk defa böyle hareketli bebek görüyorm diyordu her kontorlde maşallah 37+3 hareketi azaltı sadece kasılıyor normal yani
Alps Cansu_79 evet normal yeri de daralıyor bi de ama insan ister istemez düşünüyor siz düşünmüyor musunuz mesela acaba bugün hareket etti mi , hâlâ etmedi edecek mi diye 🙈 bide ilk olunca insan evham yapıyor ilk göz ağrısı 😍
Cansu_79 Alps benmde ilkim ya artık son zaman die biz bile bir yere sıgmıyoruz normal yani o cocuk napsın orda iyice yeri daralıyor günlük takio ediyorum tabiki acıkınca falan tepki veriyor 😍 kasıldıgı için sürekli hissediyorum
Alps Cansu_79 ne güzel şeyler ya 😍 aynen doğru biz bile sığmıyoruz bı yere 😋 kasilmadan kastınız sertleşme mı😁