Ayseur [silindi] evet benimde öyle 😔 doktorum gelisiim geriliği ve 2 hafta geridne geliyor dedi biraz endişelendim bende
Selinaymurat mom9792 ben 26+5 haftamdayım bebeğimin kilosunu en son 24 haftada öğrendim 760 gramdı erkek bebeğim beslenme de sağlıklı olmaya dikkat ediyorum
Asude967 Ayseur bnde perşembe gittim tam 33 tü 2100 gram geldi göbek çevresi bir hafta geri baş ve boy uyumlu dedi 😞
Ayseur Asude967 sizin kilomuz gayet normal 1 hafta geri gelmesi de normal diye biliyorum hatay 2 ama beni doktor biraz korkuttu
[silindi] Ayseur hiç endişe etme canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip ettin Rabbim🤲🤲 beslenmene biraz dikkat edersen o ara çabuk kapanacaktır emin ol😇
Ayseur [silindi] inşallah canı benim dahaa dikkat eidyorummmm ❤️ İnşallahh küçük olması sorun değil sağlığı sıhati iyi olur inşallahhh
Asude967 [silindi] okadar dikkat ediyorum ki doktor damarda sıkıntı var büyük ihtimal dedi suyumda azalmış havuç suyuna başladım bakalım herhafta çağırdı artık
Pnr_cgt mom9792 Merhabalar 30. Haftadayız 1403 gram ben herşeyden biraz olsun vitamin almaya çalışyorum özel yaptığım hiçbisey yok önerilere açığım ama tabiki
civcivimm_ Asude967 bence de normal benim bebegin kilosuna göre yine senin bebek iyi ama geriden gelme söz konusu deil her bebegin yapısı bir de deil Rabbim sağlık versin yeter sen kafana takma elinden geldiğince beslen strese girme bebegi etkilio