MihricanA Damladrlr Her gün bikmadan sorar mi bi insan😂 Gecen annemlere gittik binada bi teyze var gördü beni sen hala doğurmadın mi dedi dogursam karnim burnumda merdivenlerde tepinmezdim heralde😂
_aycaccelik MihricanA içimden çıkarıp sevesim geliyor işte ya ne uzattılar gelsinler artık be 😂😂😂😂😂❤️
gamze6000 _aycaccelik yok sezeryan yapmicak suan normal dogumdayim normal olmasi icin bi sorun yok bebek asagida inmis suyu haretleri fln herseyi iyi cok hareketli durumda bi kendisinin gelmesi kaldi carsamba kontrolum var ozmana kadar gelmezse suni sanciyla baslatir gibime geliyor oda olmazsa zaten sezeryana cevirir
_aycaccelik gamze6000 hayırlısı olur inşallah canım benim suniye gerek kalmadan doğurursun inşallah bugün yarın ❤️
_aycaccelik Aybuke1 hadi şimdiden geçmiş olsun hayırlı olsun inşallah çabucak toparlanırsın canım benim 🥰❤️
_aycaccelik gamze6000 2020ye azıcık şahit oldular ya vazgeçtiler bizde doğum korkusu onlarda doğma korlusu oldu bence hahahahah 😂😂😂😂
betul1997 _aycaccelik İnşallah hepimizin doğumları kolay olur, sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza🥰
Habibe02 _aycaccelik bnde de ara ara sancı gıryr suan 37+1 im baskı cok kötü var benm bebekte baş assagı daha rahme girmemiş ama canım cok yanıyr bnde ocak annesi olucam kısmetse ama ne zaman bılemyrm
_aycaccelik betul1- inşallah bi sıkıntı çıkmaz normal için o halde ama seninki baya sevmiş anne karnını 😂😂❤️🥰
Fazis _aycaccelik birde benim ilk doğum 41+5te suni sancıyla başlatılmıştı bunda nasıl olacak epey kaygılıyım 😌
_aycaccelik Gizemmet bizim kadar aklı selim anneleri varken 2 ay sabredemez hemen doğurmaya çalışırdık haklısın 😂😂