TBBeYzaBT Papatyali aynen öyle yap canım arkadaşın belliki kafası karışmış, hem uygulamada da çok net belli kaç hafta kaç günlük oldugun öle degil mi 🙂 🤗 şimdi kaç haftalıksın
Burcu16 TBBeYzaBT @papatyalı kızlar kafam falan karışmadı örnek veriyorum 14+1 olunca mesela 14 hafta dolmuş +1 gün yani 15. Haftanın başı oluyorsun 15+0 olunca 15 dolmuş oluyor neyse böyle anlatamam doktorunuza sorun sizi aydınlatır
Damlast 14 + 1 olunca 15 mi olmuş oluyoruz . Artık 14 bitti 15 in içindeki yüz diyoruz kızlar . Ben hala tam öğrenemedim😂 geçen hafta ikili taramada erkek dedi doktorumuz Perşembe yine gidicem bakalım degisicekmi
Gamze5861 Flzztpdg 14+3 üm ☺ 2hafta sonra yani 16 haftalıkken randevum var inşaallah cinsiyet öğrenebilirim 😇
Demetolukcu 15+0 dayim bulanti degil kusmalarim hala devam ediyor gecmesini beklhyorum kontrolum 2 hafta sonra insallah cinsiyetinide kesin olarak ogrenirim👼
Hknoznr_ Kızlar dün akşamdan beri sol kasığımda hafif batma oluyor birde afedersiniz kabızlık başladı sizdede oluyormu 🤭
Esiiin Bende 14+5 daha cinsiyetini öğrenemedim bende 11 haziranda randevum var hadi hayırlısı bakalim 😊😊😊