AlyamirayinAnnesi Yasminklnc aminnn insallahh ama inat ediyorlar benimki aksam ustunden yatana kadar gelip gidiyor sonra geceden sabaha kadar hicbirsey yok her gece belki bu sabah giderim diye umutla yatiyorum hahaha ama yok benim kiz inat ediyor😁😁
Busraa38 tuubshh aynı durumdayızzzz canımmm 😂 bende sürekli suyum geldide farketmedim mi acaba diye paranoyak olacağım 😂
Cerenky Bende cuma günü gittim doktora tam kanala girmiş pozisyon almış bir sanciya bakar dedi doktorum 37+3 olduk bizde ama keşke bi 38 olsak daha iyi olur benim ikinci doğumum olucak
Busraa38 Arkadaşlar nişan gelmesi tam olarak nasıl oluyor benim normalde akıntım beyaz renkli oluyordu ama demin baktığımda sarımsı kahverengi bir renkte gibiydi çok koyu bir renk değildi ama nişanım olabilir mi acaba 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Busraa38 Ftmyldz12 doğuran tecrübeli arkadaşlarımız var mı acaba çok heycanlandım bir anda o rengi görünce 😂
Busraa38 Ftmyldz12 doğuran tecrübeli arkadaşlarımız var mı acaba çok heycanlandım bir anda o rengi görünce 😂
Srhtzlyh Busraa38 39+3 olduk bizde gelen giden yok sancımda olmuyor hiç. Yerinden memnun galiba küçük hanım😅🤷♀️
Almen Busraa38 39+4 dün gece doğum yaptım normal sancılara acı eşiğin yoktu iki gün çektim bklm olmuyor direk sezeryan yöneldim
Almen Busraa38 birden geliyorlar sanırım pazartesi suni sancıyla doğum baslatcaktim cuma akşamı sancılarım geldi nişanlımla birlikte iki gün çektim sancı ama normal yapamadım sezaryan oldum birden geliveriyorlar darısı sizin başınıza inşallah
Almen Busraa38 Amin inşallah canım darısı bekleyenlerin başına rabbim kimseyi o kapıda ve sancılarla birakmasin
Almen Busraa38 Amin inşallah canım darısı bekleyenlerin başına rabbim kimseyi o kapıda ve sancılarla birakmasin
E_A1121 Mom092 geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün🌼sağlık huzurla dolsun hayatı inşallah bebişin🤲darısı bizim başımıza
Mom092 E_A1121 amin canim benim rabbim sizleride bir solukta kurtarsin vatana millete hayirli evlat olarak yetissinler 😍
Busraa38 Camurcu yaaa ne güzel darısı biz bekleyen annelerin başına sizde sağlıkla huzurla büyütün inşaAllah 🤲🏻 bir şey soracağım doğum süreci nasıl başladı nişan tam olarak ne renk geliyor