Ezz____ gamzelim2234 bence dedikleri gibi rahat olmakta derin nefes almakta fayda var 😂 benim tek duam inşallah bir iki santim de olsa acılma vardır 🙏🏻🙏🏻
Yasminklnc AlyamirayinAnnesi bende aynı sizin gibiyim merakla heyecanla bekliyorum yalancı sancılar ne kadar sürüyor böyle acaba 🙄 hafif sancı oldu mu artsın diye dua ediyorum artık bende gelsin istiyorum Rabbim hepimizi bir sesle kurtarsın inşallah 😍
AlyamirayinAnnesi Yasminklnc aminnn insallahh ama inat ediyorlar benimki aksam ustunden yatana kadar gelip gidiyor sonra geceden sabaha kadar hicbirsey yok her gece belki bu sabah giderim diye umutla yatiyorum hahaha ama yok benim kiz inat ediyor😁😁
Yasminklnc Mrym-yldrm inşallah gönlünüzce olur herşey bende budm dediklerinizi yapıyorum ama yalancı sancılar var hala
gamzelim2234 @Ezz____ rahat olmak lazım ama işte olabilene 🤷🏼♀️ İnş vardır canım bende öyle ümit ediyorum yoksa 39 da sezeryan olucam keşke 38 e kadar doğursam belki normal yapabilirim
Ezz____ gamzelim2234 bende inan ki 40 41e kadar beklemek istemiyorum cünkü gün geçtikte agrılar artıyor 🥺🥺🤷🏻♀️ Çarşamba günü catı müsait degil derse sezeryan günü verir diye düşünüyorum
Tugcu01 38+0 iriz bizde persembe günü kontrole gittim nstede sancim baya çıkıyor ama ben hissetmiyorum bugün hafif hafif giriyo açıklık ta 0
Cigdem_ckmz Cansu_79 doktor normal dedi bebek aşağıda fakan ama baya rahatsiz oliyir insallah bu hafta gelir ya cok ağır hissediyorum
Cansu_79 Cigdem_ckmz bende yatarken falan nefes alamıyorum 37+3 bir gelse biran önce de hayırlısıyla rahatlasam
zeyno_gr Busraa38 38+0 dün daha kontrole gittim ilk gebeliğimde oldugu gibi hiç bir belirtim yok 22 sine kadar kendi gelmezse 22 sinde suniyle yatış yine güya 2. Ler erken gelirmiş 🤰🏻😂😂
Mahbuss Busraa38 yarın tam 37 olucagiz. Salı günü doktora gittiğimde bebeğin kafası baya aşağı inmiş demişti nst de sancı çıktı. Bugünde tuhaf hafif ağrılar var regl ağrısına benzer emin olamiyorum Doğum sancısı ilk başladığında kaç dk da bir gelmeye başlıyor acaba Şuan dk da tutamıyorum yalancı mi değil mi diye anlamak için
Cigdem_ckmz Cansu_79 amin canim ya hic bisey hissetmiyorum herkes birden olacak diyir ama bakalim insalalh Rabbim hayirli doğumlar nasip etsin bide ilk olunca insan surekli düşünüyor
tuubshh İlla nişan yada su mu gelmesi lazım direk sancıyla doğuma giden oluyor mu acaba ilk doğumumda nişanım gelmişti bu kez de sürekli lavaboya gittiğimde bakıyorum acaba geldimi die paronayak oldum iyice koskoca 9 ay geçti bi kaç gün geçmiyor
Busraa38 tuubshh aynı durumdayızzzz canımmm 😂 bende sürekli suyum geldide farketmedim mi acaba diye paranoyak olacağım 😂