mirka8696 Ketenn Rabbim hepimizin yardimcisi olsun en saglikli en hayirli sekilde kavusalim bebislerimize 💛
gamzetahsin Ketenn evet canim dene gercekten cok faydasini goruceksin bide evde comel kalk oda cok etkili normal dogum dusunuyorsan😊
Ketenn gamzetahsin onu yapıyorum da perine ye cesaret edemedim ama yapicam inşallah canım 😇 çok istiyorum normal doğumu ama nasip tabi bakalım nasıl olucak 🤗
ozgeetpc Ketenn hepimiz için aynı durum geçerli çok düşünmemek gerek bi şekilde olacak nasılsa diyorum ben 😊
2melek_annesii Ketenn bana 3 dendi 2895 dogdu oglum ultrason 100 200 gram hatta bazen 300 gram yanlıs ölçüyor ama tabi illa düşük cıkcak degil tam tersi daha yüksekte cıkabilşr ultrasona göre
Ketenn 2melek_annesii düşük çıkarsa sıkıntı yokta yüksek çıkarsa sıkıntı büyük diyesim geldi canım 😅 kolay bi doğum olur inşallah canım yoksa kilolu olması cok güzel ele avuca gelir bakması kolay olır ama dogumu düşğnğnce insan 🤗
MehZey Ketenn 39+3 te 3400 ölçtü kilosunu doktorum 3800 e kadar da doğuran var 🙄 bazen ultrasyon cihazları kesin sonuç vermiyor
2melek_annesii Ketenn benimki cok rahat oldu oglum 2900 diyelim 5 gram eksikti cok cok rahat dogum yaptım bakalım bu bebek nolcak yine cok kilolu istemiyorum da bakalım
Ketenn 2melek_annesii 2500gr doğurmuş annem beni kardeşimide 2700 gr ne kesi var ne yırtık çok kolay olmuş küçük olması daha rahat doğum için ama bi yandan da doğunca bakımı zor olur gibi kafamda deli sorular 🤦♀️🤗
2melek_annesii Ketenn dogduktan sonra 40 cıkınca acayip sekilde toplandı oglum masallah ilk 2 ay toplam 3 kilo aldı 2 aylıkken 6 kilo olmustu bile 😊