Zelihauzn Canım sık sık limon istiyor yedikçe yiyesim geliyor ama tansiyonum düşecek diyede korkuyorum limon aşeren varmı
Selinbam Zelihauzn ben galiba 3.-4. Sydı herhün dilimleyip yuzlsyıp 1 tane yerdim bnce ye ama kötü olursan diye krndni takip et
Mervensn1 Zelihauzn ben inanılmaz limon ve turşu yiyorum 20. Haftamdayım hala yiyorum bende bir şey olmadı
esilemerveker Zelihauzn Ben öyleydim ilk 3.5 aylıkken sonra sonda geçti tuzlayıp tuzlayıp yerdim 😬birşey olmaz bir süre sonra bıkarsın zaten 🙈
Birgul92hso8 Mervensn1 fazla yeme kuzenimde seninim gibi çok turşu ve limon yedi ve bebeği düşük yaptı çünkü limon ve turşu özellikle limon bebyi yıkıyor bebk biraz daha büyüsün sonra ye çünkü daha küçük eksiklikten tutunamaya bilir sana
dygu87 Zelihauzn ben o kadar çok limon aşerdim ki bir keresinde 6 tane limonu yedim tuzlayıp. Sonra başım dönünce eşim önümden zorla aldı 😂😂
Zelihauzn Didem34 bende hergün illaki yiyorum yemesem aklıma geliyor başka hiçbir şeyle aram yok ama limonla çok iyi 🤣
pol34 Ben normalde de limon yiyen biriydim ilk aylar mide bulantımı yatıştırıyordu tansiyonu dengelemek için üzerine çok az tuz atabilirsiniz. Ekşi ekşi çok güzel oluyor 🙂
pol34 Zelihauzn çok çok az atabilirsiniz çok olursa tansiyon yüksekliği yapar ben öyle daha çok seviyorum bir dilimde denemenizi tavsiye ederim 😅
Zelihauzn Sose yok daha netlik yok ama doktorumuz oğlana benzetti ilerleyen zamanlarda netleşir inşallah 🙏