Aysnr1230 meri_2015 bende hacettepe üniversitesine gidiyorum 3lü tarama testi oldunuz mu olduysanız kaç tl para ödediniz acaba pandemi nedeniyle ücretin arttığını duydum da
Sevdae Ygmr76 etlik Zübeyde berbat Bi hastane yani ben hamile kalmadan önce gidiyordum adet düzensizliği için hiç ilgilenmiyorlardı ilaç yazıp gönderiyorlar muayene bile etmiyordu yani sorunu var mı falan diye bakmıyorlar ilgisizler kaç haftalıksınız
Ygmr76 Sevdae bende pek begenmıyorum etlıgı temizlik acısından uygun ortamı yok ama gazı hastanesi onem veriyor 27 haftalıgız
Gmzbrl Sevdae evet değişiyo ama genelde hep aynı dr denk geliyorm ben :) artık tanıyorlar bile son haftalar sık sık gidince
Ebruklfgul edalianne doğum paketi aldım ben 8000 civarı ama ben alalı 3-4 ay oldu yılbaşından sonra fiyatları değişiyodu ne kadar der bilmiyorum. Özel HRS hastanesiyle anlaşması varmış orda doğumu yaptırıcak.
Ygmr76 Serapakcay evet memnunum, söylüyorlar ama detaylıyı beklemen lazım yoksa kesin bisey demiyorlar 😊
Somersmom Serapakcay ben de Gazi hastanesine gidiyorum ikinci doğumum. Hocaya gidiyorum yalnız normal poliklinik değil. Muayene ücreti 231 TL. Cinsiyeti de oğlumda 15+6 da söylemişti . Ayrıca çok memnunum. Tabi tek dezavantajı ulaşmak istediğinde anında birine ulaşamamak .
Serapakcay Ygmr76 birde ben ikili testi etlikte yaptim sonuclara daha gitmedim gaziye gitsem bakarlarmi bilgisayarda gozukur dimi sonuclar
Ygmr76 Serapakcay bendeo haftalarda etliğe gidiyordum ikiliyi orda verdım sonuclarını aldım sonra gaziye gecıs yaptım buraya gosterdım sonucları gec kalma sonra almayabılıyorlar ılerkı haftalarda
Damlaalt Merveakbb Naciye hoca dediğiniz kim nerde calisiyor. Özel kliniği mi var acaba ? Yardımcı olabilir misiniz
Merry_cnr06 Serapakcay sorun edeceklerini sanmıyorum hastane hastanedir her yerde bakılır ben de cinsiyet için özele gitmiştim zübeyde hanımda daha söylemedi doktor biraz umarsızca bakıyorlar
Serapakcay Merry_cnr06 etlige gidiyosun dimi ikili testi kan verdikten sonra kac hafta sonra tekrar gittin hastaneýe ben kan versim bana herhangi bi gun soylemediler gel diye
Merry_cnr06 Serapakcay evet etliğe 10 gün sonra kan testinin sonucu çıkıyor 17.haftada 3lü teste girdim ben de sen de ilerde gireceksin yine kan alacaklar 10 gün sonra gel diyorlar
Ebrusahin Serapakcay testler yanı 2lı 3lü 4lü hep 2 hafta içinde cıkıyor ven 2li 3 lü yaptırdım hep 2 hafta sonraaına gıttım