Ebruklfgul Serapakcay çukurambarda İrem Özyüncü’nün kliniğe gidiyorum çok memnunum çok ilgili bi doktor.
Nurcihn Serapakcay ay ben gittim çok kötü hastane doğumda 7.8 kişi aynı odada oluyormuş😀malum sami.ulusa baslicam
Znpp Znpp 25 haftalık gebeyim. İlk bebebegimdede Naciye sandıkçı hocaya gitmiştim çok memnun kaldım.İnsaallah sizlerde kalırsınız
Mekselinda ysfali06 epidural normal doğum nekadar bilginiz var. Mı acaba 😘 bide son yılbaşı zam fiyatı nedir ben etliğe gidiyorum maalesef eğer bianda özele dönmek istersem uygun fiyatlı bi hastane bulunsun istiyorum hep 8000 tl benim bütçemi çok aşıyor
ysfali06 Serapakcay muayene ücreti en son 2 hafta önce gittim 105 TL, doğum ücreti yanlış hatırlamıyorsam normal 2500 sezeryan 3000di. Ama yeni yıldan snra zam geldi mi bilmiyorum 🤷♀️
Gulefsan ysfali06 merhaba acaba isteğe bağlı doğuma alıyormu naciye hanım mesele ben sezaryan istiyorum dersem alırmı? Birde 19mayıs hastanesi özel hastane mi devlet hastanesi mi
okroya Sincan koru hastanesinden paket almıştım doğum yaptım mahru hocaydı doktorum gayet memnun kaldım doktorlardan
Ygmr76 Sevdae evet memnunum 2 hastane degıstırdım ilk etlik zübeyde ye gttm memnun kalmadım sonra sehır hastanesine orda da memnun kalmadım burdan daha memnunum detaylara onem veriyorlar ve aşırı kalabalık değil dıger hastaneler gıbı
Sevdae Ygmr76 etlik Zübeyde berbat Bi hastane yani ben hamile kalmadan önce gidiyordum adet düzensizliği için hiç ilgilenmiyorlardı ilaç yazıp gönderiyorlar muayene bile etmiyordu yani sorunu var mı falan diye bakmıyorlar ilgisizler kaç haftalıksınız
Serapakcay Ygmr76 birde ben ikili testi etlikte yaptim sonuclara daha gitmedim gaziye gitsem bakarlarmi bilgisayarda gozukur dimi sonuclar
Pdrmdr Gmzbrl gazi hastanesi tam olarak nerede ve randevular direk hastahaneden mi alınıyor. Ben 28 haftalık hamileyim kabul ederler mi acaba?
Serapakcay Gmzbrl birsey sorabilirmiyim ben suan 14 haftalik gebeyim gaziye gitsem kabul etmiyor diyorlar bie bilgin varmi acaba