afrasil Bfduam ben 2 ay yaptım ilkinde ikiski yaşamadım belimi sardım yattım 2. De buhardan sonra iliski yaşadım valla faydası oldu mu bende anlayamadım . Akıntım yok rahatsız etmiyor ama doktor akıntın var diye birsuru ilaç yazdı kullanmadım . Sonucta vajina kuru kalmaz ki anlayamadım
Bfduam afrasil 2 kere yaptınız doğru mi anladım? Bende yapıyorum, sık tuvalete giderdim faydasını bu anlasa gördüm. Soğan kürüde yaptım bununda etkisi olabilir.
afrasil Bfduam soğan kürünü bende yaptım . Evet ama farklı aylarda 2 kere demek istedim . Aynı ay icinde de mesela adetin 11. Günü ve 13. Günü yaptım . Simdi femara kullanacam bidaha yapayım sütçü bana çalışıyor 😀😀
Cupkek Hayat1 Sağol canım 🥰 ben pkoyum çok araştırdım yumurta büyüttüğü için bunu gördüm doktora danıştım yazdı, ama senin sorunun ne ki kuzum
Hayat1 Cupkek aslında benim adetlerim çok düzenlidir pkoda yok ama denemelerime karşın olumsuz sonuç alıyorum sen bahsedince femaradan acaba bende kullansam bi faydası olurmu diye düşündüm açıkçası merak ettim ovülasyonda piki ve çatlamayı görüyorum ama dediğim gibi olumsuz bu ayda olmazsa doktora danışıp senin dediğin ilacı soracam sendende bilgi almak istedim canım aydınlattn beni sağol
Cupkek Burcu-2910 Allahım kucağını dolduraun tez zaman arkadaşım inşallah bolca dua edicem kendime de sizlere de 😍😍🙏🙏
Cupkek mavi0811 Amin inşallah kuzumm 🥰 yok vermedi şimdi verdi ilişki düzeni ilacı içerken çok dikkat ettim sonra bıraktım inanki 🙈
Bfduam afrasil aynen sağ olsun sütçü:) içine bi tatlı kaşığı karabibere atabilirsin ben böyle yaptım tavsiye üzerine. Dikkat edin içine düşmeyin yakar :)
afrasil Bfduam yok dikkat ediyorum karabiber bende atiyorum ama viks aldım herkes ondan koymus bu ay bidahq deneyim viks karabiber süt maydanoz kaynataym 😀
Bfduam Cupkek süreç sıkıntılı insan çekiniyor dr a da gitmeye. Sende kist var mıydı, adetin kaçıncı günü başlattı ilaca kaç gün içtin? ilk aylar dikkat et kendini çok yormamaya gayret et.
Esraaaaa2 afrasil bu bahsettiğin ne canım hamile kalmak için galiba bende uğraşıyorum bana da anlatır mısın faydasını görürsen
Bfduam afrasil karabiberi nerden biliyordun, çay koyan bile varmış bunu duyunca çok gülmüştüm, düşünsene demleniyormuşsun:)