Cupkek Canlar ben sizinle de paylaşmak istedim bazılarımız hamile kalmak için can atıyor bende buna dahildim nasıl istiyordum şükür oldu 🌸 kızlar bende pko vardı iki kere kalp durmasından kürtaj oldum ve bir buçuk senedir de hamile kalamadım baya uğraştım klomen kullandım clife macun kullandım aslında sadece zayıflamam gerekti 🥵 ama aralık ayında famera denemek istedim ve tuttu allahıma şükür ki bu ilacın çok güçlü olduğunu düşünyorum önce rabbimin sayesinde tabi ilaç vesile oldu denemenizi öneriririm 🖤
Burcu-2910 Cupkek senine dına gerçekten çok sevındım postlarniını falan görüyordum her seferinde dua ediyorum rabbım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
minikmucizemmmmmm Cupkek hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına alırsın sağlıkla❤️ Bu dediğin famera doktor kontrolünde mi kullanılıyo acaba bi kaç gündür kafamı kurcalıyoda alıp kullansam mı bende diye😂🤭
Hayat1 Cupkek hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallh peki bişey sormak istiyorum bu femarayı sadece pkolulara mı veriyorlar yoksa genel doktora gittiğimizde gebelik için genelde herkese yazıyolar mı ?
Burcu-2910 Cupkek senden de canım sende dualarında bana yer vermeyi unutma yaşadıklarımız hepsi aynı benımde iki kaybım var ve kan pıhtılaşmam var
Cupkek Hayat1 Sağol canım 🥰 ben pkoyum çok araştırdım yumurta büyüttüğü için bunu gördüm doktora danıştım yazdı, ama senin sorunun ne ki kuzum
Duygusssss Cupkek hayirli olsun saglicakla kucagina al insallah doktor tavsiyelimi kullandin nasi kullandin
Cupkek Burcu-2910 Allahım kucağını dolduraun tez zaman arkadaşım inşallah bolca dua edicem kendime de sizlere de 😍😍🙏🙏
mavi0811 Cupkek gordüm seni kuzum hayırlısıyla kucağina al inşallah peki yaninda progestan yada estrofem verdimi doktorun yani rahim duvarinı kalınlaştıran ilaçlar🥰bide ilişki düzenin nasldı
Cupkek mavi0811 Amin inşallah kuzumm 🥰 yok vermedi şimdi verdi ilişki düzeni ilacı içerken çok dikkat ettim sonra bıraktım inanki 🙈
Esraaaaa2 Cupkek yaaaa çok sevindim senle aynı başlamıştık ben klomen kullanmıştım ama tutmadı iki gün önceden adet oldum senin adına çok sevindim inşallah bize de nasip eder Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum inanki 🥰😍
Bfduam Cupkek evet ne kadar stresli, evham, endişeli ve sabırsız olduğunu postlarından okuyorduk, bir çoğumuz gibi ortak endişeler, hisler. Hamd olsun Rabbim verdi, inş sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.
afrasil Cupkek bende pazartesi başlayacağım doktor verdi insallah işe yarar , hayırlı olsun ismini görüyordum darısı tüm isteyenlere 🤲
afrasil Bfduam inşallah canim benim sen ne zamandır deniyorsun sanki yorumlaşmştk ama konuyu hatırlayamadim
afrasil Bfduam bende 5 6 ay korunmadım olmadi esimide aldım ikimiz birlikte gittik esimde sorun çıktı suan duzeldi Allahtan . Doktora 1 sene dedim ama çünkü 1 sene olmayınca önemsemiyolar gönderiyolar
Bfduam afrasil inş düzeldiyse şimdiden sonra olur. Süt maydonoz buharını denedin mi, belk vesile olabilir.
Defnederen Cupkek doktorum banada söyledi klomen olumsuz oldu femara vericem dedi pandemi nedeniyle gidemiyorum ovulasyonla denedim bu ay macun kullandım 18. Günüm hâlen yumurtlama yok 😭