Drycnr Merhaba kızlar bende 26 haftalık gebeyim rahim kısalığım 18 mm dikiş atmadılar ilk gebeliğim çok korkuyorum
baby3_ Hnd3535 5 mm olunca acil serklajs alındım lazım öncesinde hiçbi şikayet yoktu hatta kontrol diye gittim
Hnd3535 baby3_ ilk gebelik diye önerilmedi bana 2ayrı doktorda aynı şeyi söyledi. Ve bebek büyüdüğü için .. keseye de rahime de zarar verilebliyormuş
baby3_ Hnd3535 benim de ilk gebelik canım ve 24 haftaya kadar yapılabiliyor hem sağlıkcı olarak diyorum hemde 2-3 doktor gezdim bende antalyada serklajı yapan hekimim zaten türkiyede ilk rahim nakline girmiş baya iyi iyi bi prof
Tevhidehli1 Hnd3535 neden öyle oldu iki günde ayakta durmak vs etkiliyor mu? Bende bugün saatlerce ayakta durdum bayağı tedirgin oldum
Hnd3535 baby3_ sizin bide ikizmiş ya o yüzden atılmış olabilir. Ve kısa bi mm de ve erken zamanda atılmış. O sizin için avantaj olmuş. Benmki 21haftalık oldu
Nasippp baby3_ bende 14. Haftamda 35 mm’le serklaj oldum şuan 27+2 yiz elhamdüllillah daha önce 3 düşüğüm var. doltorum atalım dedi bizde kabul ettik. sizin enfeksyon probleminiz oldu mu bu süreçte?
baby3_ Nasippp canım çok yaşamadım şükür şimdilik. Eşimle tuveleti ayırdım su tüketiyorum hergün iç çamaşırı değiştiriyorum özen göstermeye çalışıyorum şimdilik yaşamadık