Kadze Ftm_binboa17 annelik öle bişi uykuda düğün sesi dahil bişey duymayan ben bebek nefesine uyanıyorum herkes şok tabi😂😂 anne olunca herşey başka korkular tedirginlik heyecan
Ftm_binboa17 sevimlieyuboglu61 ilk fırsatta gidecem inşallah bir de takip ediyorum başka gelecek mi diye
Melosss_4433 Ftm_binboa17 benden de gelmişti doktora göründüm normal gelebilir hormonal dedi bebeğin durumu iyiydi 20 haftalığım bende 😊
Ftm_binboa17 Melosss_4433 herkes böyle diyo içim rahatlıyor en azından doktora gidene kadar kurmayacam kafamda 🤦🏻♀️
Melosss_4433 Ftm_binboa17 ben çocuğun suyu azalıyor diye panik yapıp doktora gittim beyaz geliyordu ama şeffaf sıvı daha önceden gelmiyordu gelir dedi su gelse karında da kasılma oluyormuş bu arada 😊🌹
Melosss_4433 Ftm_binboa17 aynen doktor Karnında kasılma varsa bide şeffaf geldiyse gel diyor yoksa bunlar normal paniklenmeyi gerektirmez dedi
Melosss_4433 Ftm_binboa17 içinin rahat olmasını istiyorsan bir git sende istersen doktora ama benim gündelik geliyor içim de rahat 😃doktordan duyunca insan daha bir hafifliyor bende panik yapmıştım yasakta çıktım gittim doktora🤭
Ogi34 Ftm_binboa17 canım idrarını kaçirmiş olabilirsin bende aynı öyle oldum doktor rahim açildigi için idrar demişti inşllah seninde öyledir
Ftm_binboa17 Ogi34 inşallah sorun olacak bişey değil gibi söylediklerinize göre aöa yinede Pazartesi gidecem inşallah sıkıntı yoktur içim rahatlasın🙏🏻