Tgbdmrc heyymomm herkes nesquik diyor da bu kazar zararli bi seyi nasil oneriyorlar anlamiyorum arkadas yaa cocuk dogduktan sonra da kilolu olsun diye unlu mamalar yapanlar ayni kişiler
heyymomm Tgbdmrc tercih meselesi canım tabii ki ben de bu zamana kadar hiç öyle şeyler yememeye gayret ettim mesela süt ve nesquik dedilerse tercih etmiyorsam sadece süt içerim öyle yaparım🥰
zerana heyymomm ben iştahsızım. Kilo artışım nerdeyse hiç olmadı. Bebek usg de bormal görünüyor. Ama gelişmezse diye çok korktum. Doktor muz ve kaşarı bol ye demişti. Bebeğin gelişimini ciddi etkiliyormuş.
heyymomm zerana doktor da dediyse tamamdır👍🏼🥰ben de 50 ile hamile kaldım sonra 47 ye düştüm sonra birden verdiklerimi almaya başladım çok yemediğim halde şu an 61 im doğuma bir ay kaldı galiba biraz daha alıcam. anne kilosuyla çok da ilgisi yokmuş evet ben de bu zamana kadar hep uyumlu geldim haftasıyla bu son haftalarda böyle bir şey çıktı işte🙄 ama doktor üzülme sen zaten minyonsun genetikle de alakalı dedi zaten son bir ay alıyormuş bebekler inşallah söylenenleri uygulayıp aldırıcam kilo. erken doğumdan korkmasam bu kadar kasmazdım ama şu an biraz kasmam gerek 🥰
Gmz_ heyymomm iki yemek kaşığı üzüm pekmezini yarim limon sıkıp için bende ise yaramisti umarım sizde de yarar :)
heyymomm Gmz_ pekmez de baya söylendi evet evde keçiboynuzu pekmezi var ama hemen üzüm versiyonunu da alıcam teşekkürler 🥰
heyymomm Meryem644 kaşar yiyen ne kadar çok varmış ben sadece bazı yemeklere ve bazen de tost yersem ona koyuyordum herhalde bu günden sonra çerez gibi kaşar yerim 😄 teşekkür ederim 🥰
Tuba04 heyymomm canım hiçbirşey yapamazsan yattığın yerden bol bol muz ye muz yerken suyu da çok tüket kabız olmayasın işe yarıyor
Sevmmmm heyymomm sabahları haşlanmış yumurta hem de 2 tane , kaşar peyniri de yiyin mutlaka, bir de tahin pekmez yiyorum düzenli olarak size de tavsiye ederim . Şu anlık iyi gidiyor oğlum , umarım size de faydası olur