Angelsmom29 idiloska bende 15+2 haftalık hamıleyım hiç belirtim yok ne agrı ne birsey siz de var mı birsey kayıplarım oldugu için tedirginim
Beyzanur_54 Angelsmom29 kalp atişini falan duyduysan korkma bazı kadınlar belirtisiz yaşiyomuş ben bile mide bulantısı falan yaşamadım 1 2 gün tek
ogretmenanne38 Angelsmom29 benimde sizinle aynı ara ara kasık agrisi oluyor ve 8. Haftadan beri mide bulantısı yaşıyorum aşırı derecede ama herkeste farklı oluyormus sıkıntı yapmayın 🥰
idiloska Angelsmom29 bu sıralar kaybolurmuş, ben bulantı için ilaç kullanıyorum bu hafta bi kere almayacağım umarım geçmiştir bulantım, belimin yan kısımları ve sırtımda ağrı oluyor bi de ödemim başladı.
SimgeTopcu Habibe02 nasıl geçiyor sancınız agrınız oluyor mu bende 35+2 haftayım karnım bu haftalarda agrımaya başladı ve bır sertlik oluşyor agrıdıgında. Sizde de oluyor mu
Angelsmom29 Beyzanur_54 en son 13 haftalık gitmiştim hersey yolundaydı aslında oğlumda da hiç belirtim yoktu ama işte 2 kayıp olunca insan ister istemez tedirgin oluyor rabbim bu sefer kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲
Beyzanur_54 Angelsmom29 inşallah ya ben daha kalp atıişini duymadım ilk hamilelik olunca stres yapıyom ya dış gebelikse diye
Beyazmelekkk Angelsmom29 canım bende bu gece 16+0 oldum en son 13+3 iken Dr gittim . Ve benimde hiçbir belirtim kalmadı hamile gibi hissetmiyorum artık . İlk 3 ay yine mide bulantısı tiksinme vardı . Şimdi onlarda kalmadı ama genelde bu aylara prenses aylar diyorlarmış sanırım en güzel geçen zamanlar diye
Ncmtntuuba Kubrasenol 31+3 olduk ♥️ ve daha nerdeyse hicbrseyim hazir değil. Hicbrsey yikamadim utulemedim. Alincaklar var daha.evi temizletmek lazim.doguma hazirlik