Aloneanqel teşekkür edeeim cevabınz için. 🙏🏻🙏🏻 Bende devam edeyim o halde. Özelde kan alanlar berbat mafediyorlar insanı. Bende sağlık ocağını gideyim. Ama orda da d vitamini, cinko, selenyum ve iyot testleri yapılmıyor onlarada baktırıyordum ben. Neyse morarmaktan iyidir.🙋🏻‍♀️

mommysweet geçecek inş sabırsızlıkla bekleyen anneler olarak sayılı gün çabuk geçer deyip kendimizi avutmaya devam 😄😄

Zemire ben sağlık ocağında b12 , troid, şeker ve idrar enfeksiyon u baktırıyordum canım her ay. Çünkü benim rahatsızlığım bunlardı. Senin rahatsızlığın ne ise ona göre baktır 😊

Hatice4446 yani alt tarafta ağrı oluyo rahim genişlediği için yatakta sağa sola dönerken felan ağrıyo 😄 bende ilk hamileliğimde yaşamamıştım ama bunda yaşadım işte. Bende bilmiyodum başıma gelince öğrendim 😄

kahve-cekirdegim benim 19 aylık bir oğlum var onunla ilgilenmekten hemen yorgun düşüyorum üstüne uykusuzluk çekiyorum birde kusma bulantım koku hassasiyetim hiç olmadı ilkinde de olmamıştı sadece öğürme geliyordu arada o yönden rahatım sadece idrara çok çıkma şikayetim var henüz doktora gitmedim bu hafta gidicem inş siz gittiniz mi kese kalp atışı gördünüz mü😉😉

Kızlar birşey soracağım yeni gebelikte kilo artışı nasıl oluyor? Benim süpriz oldu biraz🙈 bebiş istiyordum ama denemelerimize rağmen olmuyor diye korunmayı bırakmıştım.daha kilo verip öyle düşünüyordum ama bu sefer süpriz şekilde tutmuş🙏🏻Daha çok yeni ve şimdiden çok uyuyorum , başım çok dönüyor şekerim düşüyor gibi oldukça hemen atıştırmaya başlıyorum:( kilom 61 şuan ben 50-55 kg arası gebelik planlıyordum. Mide bulantısı safhasına gelmedim daha mide bulantıları başlayınca kilo veriliyor mu? Daha ilk zamanlardan hemen kilo almaktan korkuyorum boyum 1.60 ve şimdiden uykuyla ve yemekle alırsam ilerleyen zamanlarda nasıl olurum kim bilir🙈4+5 günlük bebişim daha 🧿🤰Bu konu da beni bilgilendirebilecek anne veya anne adaylarımız var mıdır:) 🤰