busbusssss kesinlikle sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil ama inşallah sağlıkla gönlüne göre olur umarım

ogrencianne35 bel kuyruk sokumu ağrıları özellikle ev isi yapınca ya da yürüyünce falan sonrasında oluyordu magnezyum başladım 1 haftadır falan rahatım faydası oldu sanki 😊 bizim erkek sizin cinsiyetiniz ne?

DemirleHayat bende de aynı ağrılar var doktorum magnezyum verdi ama zaten bulantı ve kusmam da olduğu için tadından dolayı çok kötü oluyorum asla içemiyorum sizin ki hap mı toz şeklinde mi

Ays0 ay evet o kadar pinpirkleştim ki bide benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı o yüzden bi kalp sesini duysam sağlıklı olduğunu bilsem geçeçek bütün stresim 🥰

Happybaby007 Happybaby007 maşallah canım🙏🏻 Çok geçmiş olsun 😔 Umarım sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz🙏🏻 Bu arada 4+3 (4 hafta 3 gün oluyor sanırım. Bunu son adet tarihinin ilk günü mü oluyordu?)

21+5 iz bizde 🙏🏻🤰

Bilge20_76 ama sanada geçmiyosa biz napalımmm daha 16+4 teyiz 😄 sen yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin çok bişe kalmamış. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

DemirleHayat benim doktorum da iğne verdi erken doğum riski yok rahim de açılma yok ama ne olur ne olmaz ddi iğne vuruluyorum hafta da 1 ama dediginiz gibi ev işi ve yemek yapınca sanki uyuyamayacak kadar çok agrım oluyor
          kız bizim 💜

nazlimurat2307 ay benimde aynı biliyor musunuz öyle bir ağrı cekiyorum ki anlatamam iğne kullanıyorum 2 haftadır haftada 1 biraz daha iyiyim iğne vurulunca

38 haftalik olduk günler hiç geçmiyor😊