Nurcaa Basak0503 re genesis max omega3 yazdı içinde bütün vitaminler mevcut aynı zaman da nbt life magnezyum ilacı yazdı Demir ilacına başlatmadı çünkü Demir bağlamım çok yüksek çıktı
Ebruklfgul Basak0503 yok d3 demir ilacı bu decavit vitamin. 16. Haftamdada gyno ferro sanol verdi doktorum bunu kullanıyorum 🤗
Neseli5 Mnevvr53 sadece bu ilacımı verdi doktorunuz banada bundan yazdı sadece Yumurta yemiyorum dedim diyemi bilmem 😃 ayrıca gyno ferro sanol verdi 2si ağır gelmez mi bilmem
Simaykeskin Basak0503 genelde hepsinin iceri ayni firma farki var omega3 ve multivitamin iceriyor hepsi banada previt positive verdi doktorum
Sibell78 Mnevvr53 imomu banada yazdı doktor bulantıdan dolayı bişey yiyemiyorum balık vs falan diye daha 1 kere içtim içmem gerekiyor aslında her gün çok kötü kokuyor 😒 ne gibi faydasını gördünüz acaba
Nurcaa Basak0503 dilerseniz isteyin ben doktoruma söylemeden kendi verdi hatta Doğumdan sonra bile kullan kendin için lütfen dedi kesinlikle faydalı bir şey olduğuna eminim
Mnevvr53 Sibell78 cocugumun gelisimi ve kilosu baya iyidi 37 haftalikken dogum yaptim ultrasyonda 4 kg ydu dogumdan sonra 3550 kg oldu bu ilaci basladiktan sonra 1 yada 2 hafta önde gifiyordu gelisimi
Ebruklfgul Basak0503 hergün mü kullanıyosun. Bana haftada 3 gün kullan dedi pazartesi çarşamba cuma. Belki ben decavitte kullandığım için öyledir.
Basak0503 Ebruklfgul valla sabah tok karnına günde 1 defa kullan dedi ama eczane öyle söyledi. Doktor sadece yazdı verdi bişey demedi kafam karıştı acaba bi sıkıntı olur mu bende. Diğer ilaç selovita -d3 vitamini