damlali Doktor öyle bişey diyemeyiz su an icin dedi ama internete plasenta ucunda kanama alanı yazıldığımda previa çıkıyor aşırı moralim bozuk çok kötü bişeymi napıcam psikolojim bozuldu 🙄🙄13haftalıktım doktor bunu dediğinde
Aysem41 damlali aynı haftalarimda banada doktorum söylemişti canım. Plesentanın rahim agzina yakin olmasi oluyor . Ama endiselenme zamanla yukarı cıkıyor ben 28 haftalık oldum bizim cok sukur rahim agzindan biraz yukariya cikti. Agar kaldirma kesinlikle yorma kendini dinlen kanaman olmasın.
Didemhalil damlali bana da 17 haftalıkken demişti doktorum ama korkma bebek büyüyüp güçlendikçe yukarı çıkıyor. Ben şuan 24 haftaligim yukarıda artık. Doktorum bu haftalarda aşağıda olur dert etme dedi sende dikkat et canım ağır iş yapma bacaklarını yukarı kaldırıp yat yukarı cikacaktir
Soe damlali ben de dün plasenta previa olduğumu öğrendim. 12+5. Bebeğin eşi rahim ağzını kapatmış 2 ay içinde yukarı çıkcağını düşünüyo doktor inşallah çıkar :(
Ebruklfgul damlali benimde plasentada kanama alanın var dedi doktorum 1 hafta ıstırahat ve iğne kullandım 1 hafta içinde geçti çok şükür. O yüzden çok kafanıza takıp stres yapmayın 15. Haftamda söyledi 16. Haftada gittiğimde geçmişti. Hiç aşağıda felan demedi sadece kanama alanı görüyorum dedi.
damlali Aysem41 kaçıncı haftada yukarı çıktı sizin? sordugumdada öyle bişi diyemeyiz dedi nendenki kafam karııstı🙄
damlali Soe peki kanama yasadınızmı bende kanama oldu plasentada kanama var dedi ama asagıda diye bişey demedi
Soe damlali evet ben en başından beri kanama yaşıyorum her muayeneye gittiğimde bebek iyi bir kanama alanı da yok sorun yok diyordu ama kanamalar arttı teşhisi yeni koydu
Soe damlali bu arada benim doktorum rahat ve rahatlatan bi adam o yüzden memnunum. Bebeğe bi zararının olmadığını söyledi. İlişki yasak kanamayı tetikler ağır kaldırma dedikleri bu kadar.
damlali Soe doktorunuz kim ve nerede acaba benimde o yüzdenmi acaba kanamam düzelebilen bişey demekki
kadriye25 24 den sonra teşhis koyuluyor. Erken haftalarda tesbit ediliyor ama teşhis koyulmuyor çünkü yukarı çıkma ihtimali var. Benim 2 cm uzaklıkta sadece. 24 -30 arası yukarı çıkar dediler
damlali Ebruklfgul şimdi kaç haftalıksınız normal rutine döndünüzmü bende hicbişi yokken öyle oldu olunca plasentada kanama alanı var diyince moralim bozuldu inşallah geçmiştir🤲🏻
Ebruklfgul damlali şuan 16+4 teyim. Istırahat etmeniz çok önemli ben tuvalet ve yemek harici kalkmıyodum progestan felanda kullanmadım çünkü bana yan etki yapıyo. Sadece iğne tedavisiyle çok şükür 1 haftada kayboldu. O yüzden stres yapmayın en önemlisi o.
damlali Ebruklfgul sadece tuvalet ve yemek icin kalkıyorum 11gündür yatıyorum canım bende çok sağol ben progestan fitil alıyorum 3tane
Mavilotta Ebruklfgul progestan fitl şeklinde alınca yan etki yapmıyor aslında ama… Neden o şekilde almadınız
Ebruklfgul damlali tabi onunda faydası vardır haftalık iğne felan vuruluyomusun? Geçer canım hiç korkma Rabbim neylerse güzel eyler.