Ilaydaylmn Transfer olup fayda görebilen varmı işlem anestezi ile mi oluyor transfer olmak istiyorum yardımcı olsanız sevgili annelerimiz anne adaylarımız❤️
Zehra7887 Ilaydaylmn evet cnm ben gebeyim çok yeni daha ama inşallah keseyi de görücem tüp bebekle hamile kaldım
Zehra7887 Ilaydaylmn yumurtaları toplarken anestezi oluyor başka da yok o da çok kolay 5 saate geçiyor herşey ağrın sızın kalmıyor
Minnakhamis Ilaydaylmn bana yumurta toplama işlemi anestezi ile yapıldı ama transfer normal yapıldı oda zaten çok kısa sürüyor abartı bi acısı yok ☺️ çok şükür 20 haftalık olduk 🌸
mercimeginanne Ilaydaylmn yumurta toplama anestezili oluyor sadece transfer normal vajinal muayene gibi saniyelik bişey. Bnde tüp bebek yaptırdım şükür ilkinde tuttu 29+4 üz 💚💚
Ozgeceyhan Zehra7887 merhaba bende yeni gebeyimde ne zaman test yaptınız ilk randevuya nzmn cagrdı doktorunuz acaba
Ozgeyuce46 Minnakhamis tüp bebek icin rahim film çekildik bitti 2 yumurtalama toplama için ağır varmı çok merak ediyorum acaba kafam karışıyor
Ozgeyuce46 mercimeginanne rahim film çekti sonra yumurtalama toplama yapılacak ama ağır var mi acaba çok merak ediyorum hem artık
3535yasmin Ilaydaylmn biz doktorun muayeneleri kan sonuçları her şey dahil 9 bin ödedik iğneler hariç oda bi 2 bin tl İlk tedavide hamileyim şuan 7 haftalık cnm İZMİR
Ilaydaylmn Minnakhamis sizinkinin ücreti neydi acaba ben internetten araştırdım şimdi her sayfada bi fiyat var bide yaş fark ediyor mu ben 21 yaşıma girdim bi sıkıntı olur mu acaba😇
ratatosk Ilaydaylmn tüp bebek de sabit fiyat bulamazsınız hastaneden hastaneye değişiyor ve kullanılan iğne ve ilaçlar da kişiye özel oluyor durumunuza göre değişiyor haliyle fiyat değişiyor. Ben özel klinikte yaptırdım 20bin i geçti