Şaka maka bişey kalmadııı ama hiç vücudum doğuma hazırlanıyor gibi hissetmiyorum ne sancı ne nişan hiçbişey yok😁 umarım benim çocukk 40 41 42. Haftalara kalmadsn gelir hayırlısıyla sağlıkla🥰 sizde durumlar nasıl anneler??

Alfabetaa 36+6 ym bende geçen hafta nişanım geldi 🤦‍♀️ bugun kontrol vardı doktor da en fazla 2 haftaya doğum olur dedi çok heyecan yaptm 🤦‍♀️😍

Yildirim35 bende şuanlık korku yok ama bakalım haftaya kontrolde ne dicek doktorr 😁

36+4 de nişanım geldi üzerine ağrılarım özellıkle bel ağrılarım arttı acile gittim 2cm açıklıkla bekliyorum nst de az sancım çıktı ama ben sancı hissetmiyorum ağrı daha çok benım ki bugün 37+0 olduk bakalım ne zamana gelir

Ben de 36 oldum bi degisik belirti yok ne zaman olur olunca anlayabilecek miyimm
        Ben de merak ediyorum sadece karnımda biraz daha sertlesme daha cik ilmaya basladi bide uykular daha bozulmaya bi tarafa toparlaniyor bizim kız bakalım 🙃🙃

2021_annesi yani plates topu ve biraz egzersizle destekle bence acilman ilerlesin tedbir amaçlı

Kiymet hayırlısıyla görürsün inşallah canım görümce de değişik bir korku bir heyecan sarıyor insanı 😍

Rumeysa245 ara ara lekelenme şeklınde geldı en son kahverengı sarı karışık sümüksü bir şekılde geldı devamında az da olsa gelıyor

2021_annesi bende 36+1 deyim vajinam sanırım tahriş olmuş yada mantar bilemedim peçeteyle sildiğimde nokta gibi kan vardı dedim acaba nişan mi teşekkür ederim öyle bisey varsa devamı gelir o zaman