Yelizimmmm3447 Bugün kontrolumuz vardı doğum pozisyonunu almışız dönmüşüz teyzeler kilomuz 1336 gram boyumuz 40 cm olmuş bile 💙💙💙sizde durumlar nasıl hamilelik nasıl gidiyor 💙💙🙏
Baloglusumm Yelizimmmm3447 bende 22 haftalık oldum ayakları aşağıda kafası yukarda tekmeleri hep idrar torbama atiyor kasıklara atıyor sizinde mi böyleydi hep pozisyonu ayni
Ebraresma Yelizimmmm3447 maşallah canım bende en son 27+4 de gittim 1.130 gramdı 32. Haftada tekrar gideceğim pozisyonunu sorup öğreneceğim normal doğum istiyorum
YaseminBatrk Yelizimmmm3447 maşallah bizde 29+5 günlüğüz şuan . En son 26-27 arası gitmiştim 1078 gr demişti doktorum 💕 sağlıcakla doğurmayı nasip etsin allahım bir avazda inşallah
Yelizimmmm3447 Baloglusumm benim öyleydi canım çok canım acıyordu hatta doktorum hep soluna yat dedi yattım dönmüş şükür biraz rahatladım 🙏soluna yat devamlı demekki etkisi oluyor gerçekten
Yelizimmmm3447 Ebraresma mahşallah bebişe benimde testi kafası miğdemdeydi maf oldum soluna yat döner inş seninkine 🙏🙏🙏💙
Yelizimmmm3447 Semakcy inş diğer bebişimizde döner annesi ikiz hamilelere ayrı bir hayranlığım var mahşallah sizede sağlıkla ikisinide kucağınıza alın 💙💙💙🙏
Utku-Nisa Semakcy bende ikiz hamileyim cinsiyetleri ne sizin?benim kızlar iki gündür çok alta alta vuruyolar.
Yelizimmmm3447 YaseminBatrk Amin canım benim rabbim bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağımıza alalım 💙
Semakcy Utku-Nisa erkek benim ikisi de ters dönen kendini belli ediyo zaten vuruyor makata Baş ayak şekli duruyolar 🙂
sumeyye60 Yelizimmmm3447 28+3 te 1350 gram çıktı bizim tosbik de baş gelişi ama daha çook erken tekrar tekrar dönebilirler 🤰 İnşallah doğum zamanı da yerinde olur 🙏