Fatma12345 Mrb kızlar 19 haftalik olduk bundan 1 hafta 10 gün öncee bebegimin hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama dünden beri hissetmiyorum çikolata da yiyorum uzaniyorum ama yok hissetmiyorum yine normalmi acaba çok evham yapmaya başladım
H-melek Fatma12345 çok normal, şekil değiştiriyor Çünkü sık sık. Mesela yüzü karnımıza dönük olunca tekmelerini hissediyoruz ama sırtı karnımıza dönükse hissedemiyoruz
Hfs_1907 Fatma12345 Bu haftalarda 2 3 gün hareketlerini hissedemeyebiliormuşuz. Bnde iki gün hissetmemiştim öyle telaşlanmıştım ama sonra araştırdım ki normalmiş. Sonra hissettim zaten. Ama büyüdükçe hergün hissedersin zaten 24 28. Haftalar ve sonrası hissetmediğin de dikkat etmen lazım.
Fatma12345 H-melek ama çok net hissediyodum şuan en azından 1 tekme bile hissetsem biraz icim rahat olucak ama oda yok😟
Fatma12345 Cansugmzee en azından günde 1 tane hareketini bile hissedilmez mi😟cok korkuyorum daha önce 2 düşüğüm olmuştu
H-melek Fatma12345 bence endişe etmeyin. Ben de bir gün hissetmemiştim çok korktum ama ertesi gün tekrar hissettim. KArnınıza hafif hafif dokunun biraz hareket eder şeklini değiştirir belki.
Merveayzfur Fatma12345 korkma allahin izniyle hic bisey yoktur soluna dogru yat karnini oksa hissedip tepki vercektir insallah😌bende oyleydim bikacgun hissetmedim oldu cok sukur korkulcak bisey yokmus ama
H-melek Fatma12345 öyledir inşallah stres yapmayın, siz stres yapınca o da hissediyor korkuyor. O Bile hareketlerini kısıtlar, sizi çok iyi anlıyorum ama rahat olun. Allah’ın izniyle bir sorun yoktur merak etmeyin 🍀👼🏻
incininannesi Fatma12345 genede çok evham yapıyorsan sağlık ocağına git kalp atışını dinleyebilirsin orda
Fatma12345 incininannesi yaaa şimdi yarında yasak var olmasaydi giderdim de neyse inşallah sıkıntı yok tur normal diyo herkes 🙏
_glc1991 Fatma12345 bi sağlık ocağına git orda kalp dinliyorlar rica et hemşirene kontrol gününe daha varsa bekleme gerçi haftasonu girdi araya mecbur pazartesini bekliceksin
_glc1991 Fatma12345 korkma bişey olmaz Allahın izni ile zaten olsaydı illaki bi şekilde vücudunda bi belirti olurdu 🙏
sibuti panik yapmanıza gerek yok 19. haftalarda tekme hissetmeyen çok gebe var. 22-23 gibi haftadan itibaren hissetmeye başlamak normal demişler içinizi ferah tutun bence ☺️