akiladamhil Baloglusumm ben NAR ismini çok beğeniyorum. Çınar la da uyumlu. Ama Çınay ımmm bilemedim 🤷🏻♀️
Zeynepreyyan Baloglusumm anlamını bilemem ama çınay hiç güzel bir isim değil. R harfini söyleyemez ya biri çınay der onun gibi oluyor. Daha güzel isimlerde var
Ayse2011 Baloglusumm çınay çok garip geldi bana ama çınar a yakın kız ismi pınar, bahar olur. Çınay ilkkez duydum 🤷🏻♀️
uykusuzbirben XxKirmizibalik ilk yazıyı okurken bende öyle düşündüm sanki yeni konuşmayı öğrenen Bi çocuk r diyememiş y ile çınar demek istemiş gbi geliyo kulağa. Yani tercih meselesi sonuçta ama iyi düşünülmeli bence bu konuda
Askiletotomsu Baloglusumm Allah aşkına niye çınay olsun çocuğun ismi . İlla uyum sağlayacaksa çınar in yanına Pamir de uyuyor
istanbul3434 Baloglusumm canim cocuk sizin karar sizin. Zor bi isim kullanirken zorluk olabilir evet ama sen o ismi koymazsan bir omur icinde kalacaksa koy gitsin. Kimseye begendirmek zorunda degilsin.
Aysenur_07 Gamzeakd merhaba ben de oğlumun adını Çınar koymayı düşünüyorum 😍rica etsem biraz karakterinden bahşeder misiniz çok ikilemde kaldım maalesef ama çok da seviyorum bu ismi 💕Allahım evladınıza uzun ömür versin
Fatmakara97 Baloglusumm çocuklar yeni konuşmaya başlayınca işimi söyleyemez ya öyle hissettim sonra dalga konusu olabilir 🥺😊
mirayim_00 Baloglusumm bence çok anlamsız duruyor, binlerce isim varken.. uyumlu olarakta bahar, sidar, ebrar geldi aklıma.🌸
mirayim_00 secoz ahahah hiç dikkat etmedim valla🤣😂🤣 keşke belli bir süre sonra karşımıza çıkmasa bu postlar 🥰
Bifat1 Baloglusumm Çağıl 💕 ünisex isim Çınar - Çağıl 🌹 uyumlu da oldu sanki anlamı daaaa yine araştırın isterseniz çağlayan suyun sesi olması gerek öyle hatırlıyorum ☺️🌸