akay123 _abc_xyz peki okuduğunuz kitapta aklınızda kalan güzel kız isimleri var mı malum ismimi benden aldınız 😋😂 bana fikir verirsenizde sevinriiö😃🥰
sagsbry Baloglusumm çınay😐 sanki “r” harfini söyleyemeyen insanlar olurda o şekilde telaffuz edilir.. O gibi oluyor.. 🌼
_abc_xyz akay123 ahaha bu iyidi inanin o hic aklimda kalmadi aslinda kitabi fotokopi cektircektim tekrar tekrar okumak icin ama hocam sehir disina cikacakti ve gelip gelmeyecegi belli degildi o yuzden kitabi istemisti ne yazik ki fotokobiside alamadim 😢😢
akay123 _abc_xyz anladım bu ism konusu çok zor araştırdıkça birşey çıkıyor içime sinen hiçbir isimde yok 😐
Gamze_34 Baloglusumm canim.olmaz gene sen bilirisn ama olmaz yani herkes hem fikir abinsede çınay derler kiza çinar derler sirf espri olsun diye bosver vazgez çınar uyumlu çağla olabir
Eminos123 Baloglusumm cinay sanki yanlışlıkla yazilmis gibi ne yazikki hos degil iki kardesin ismi uyumlu olmasina gerek yok ki begendiginiz baska bi isim koyun ama cinay koymayin R harfini söyleyemiyormuş gibi oldu
Birmom Baloglusumm cinay olmamis be cnm kendin bilirsin tabiki ama birde erkek ismi diye biliyorum bende
Nrgsalp Baloglusumm hiç hos gelmiyor kulağa. Bana cinay ismini koysalardu hiç hoşuma gitmedi değiştirmek bile isteyenilirdim
Kadze Baloglusumm r leri söylemeyen kişiler çınar demek istio gibi oluyor sosyal hayatında abin çınar sen cinay alay edebilirler sanki. Yine de tercih anne olarak sizin tabi ama uyumlu başka isimler de düşünebilirsiniz🥰