Semabkr Hanımlar çantayı hazırladım bir eksik var mı size de sorayım dedim. Bebek için; 3 takım kıyafet (ekstra çoraplı) 2 ince battaniye penye 1 kalın battaniye 1 muslin bez 3 alt açma örtüsü 1 paket bebek temizleme pamuğu Emzik Biberon 15 tane bebek bezi 1 paket İslak mendil 6 tane ağız mendili Anne için de; 2 atlet 2 emzirme sütyeni 3 tane alt çamaşır 2 çorap 2 pijama takımı Terlik Göğüs pedi Depend lohusa kilodu Göğüs ucu kremi Sizce bir eksik var mı? 🤔
Busbushatun Semabkr canım pısık kremı, kendı bakım cantan dıs fırcaları tarak gbı bezıde 20 yap ıkı gun kalma ıhtımalıne karsı
Srhtzlyh Semabkr bende bu sekilde hazirladim. Kendim için havluda koydum hastanede sıcak suya girme ihtimali olur diye. Birde hırka al doğumdan sonra çok üşüyormuşuz öyle diyorlar😊
Babyy1S Semabkr üst kiyafet koydnz mu hastaneden cikarken rahat kiyafette ekleyin mama verirken biberonla vermeyin çay kasigi veya siringayla verin biberona alismasın istersen atistirmalik falanda ekleyin ben su isiticisida koymustm cok isime yaramisti odada kahvemi cayimı ve bebegin mamasini onda hazirlamistm rahatlik oluyrm bardak falanda koymstm
_imra_1213 Yaa bende yavaş yavaş başladım ama çok kafam karışık, neler koyacam diye, yenidoğan bebek ne giyer hiç bilgim yok 😃 ilk gebelik, napalim
Semabkr _imra_1213 bende senin gibi hazırlayanlar dan kopya çektim. Birde etrafımdaki deneyimli annelere danıştım. Ama ben pinpirikli bir insanım bir kaç kişi onaylamadan içim rahat etmez benim.. 😅
_imra_1213 Bende sizden öğrenmiş oldum hatta ekran görüntüsü aldım, benim için hazır doğum çanta listesi oldu 😃
Semabkr Babyy1S aslında yedek kıyafet aklıma geldi ama emin olamadım sanırım ne olur ne olmaz diye onuda koyacağım. Yani hastanede sıcak su bulamaz miyiz sence bilemedim odada izin verirler mi? 🤔 Kupa kesin götürürüm ama birde sıcak şeyler içmek bebeğin dudağını yara yapar mı? Etrafındakiler sıcak icemezsin bebeğin ağzında pamukçuk oluşur falan dedi. Biberon uda çok zor durumda kalırsam diye aldım aklımda çay kaşığı var bende alıştırmak istemiyorum..
Babyy1S Semabkr sıcak su bulursunuz tabi ki ama surekli hemsireden sicak su istemek ayıp olur diye goturmustum sıcak suyu cay kahve içmek icin siz kullanicaksinz bebekde pamukcuk yapmaz mama hazırlarken ilık suda verin soğuk vermeyin bebege
Semabkr _imra_1213 35 haftalık 😄 az kaldı diye düşünüyorum. Daha kontrole gitmedim. Bebeğimin kafası ve vücudu üç hafta önden gidiyor erken gelebilir dedi doktorum bakalım kontrolde ne diyecek doktorum. Heyecanlıyız 😍
_imra_1213 Semabkr Yaa Rabbim sağlıklı kavuştursun inşaallah 🌹 bizde 32 olduk benimde 1 hafta ondeymis bebeğim
Semabkr Babyy1S kullanmadığım isiticim var onu götüreyim o zaman. Kaynanam görümcem gil sıcak içersen bebeğe zarar verir falan dedi saçma geldi açıkçası ama yasamadigim için de bilmiyorum..🤔