Yasmink Kanla taşınan yabancı bir cismin damarı yıkaması durumuymus canım rabbim şifanı versin 🤲😌
Kızlar emboli nedir bilen var mı?
iremgulerr Allah allah ya valla aklım almadı ne çok şey varmış her seferinde bişey ekleniyor
Melike0642 amin tşkler🙏🏻
Yasmink çok değişik bilmediğimiz şeyler var birilerinin başına gelince kendi başımıza gelince görüyoruz. Rabbim sağlıklı bir şekilde doğum yapmani nasip etsin inşallah 🙏
iremgulerr amin amin inşallah çok teşekkür ederim☺️🙏🏻
Yasmink merhaba canım postu açalı baya olmuş ya umarım görürsün yorumumu banada kasığa kadar emboli çorabı yazdı doktor artı oksapar iğne pıhtılaşma olmaması için sendeki çorap kasığa kadar mı varis çorabı da kullandım ama bu çorap Bi değişik ya nasıl giyeceği anlamadım Bi türlü
Mom726272 merhaba benim de öyleydi uzundu baya. Valla çorabı sabah giyip akşam çıkarıyodum ayak tabanımdan diz üstüne kadar çekiyodum fakat bir süre sonra sıkıldım ve giymedim hamile halimizle o çorabı giymek çıkarmak o kadar zor ki. İğneyi her gün vurdum zaten çorabı da bir süre sonra bıraktım açıkçası bir şey de olmadı çok şükür sadece riske karşı önlem amaçlı vermişti işte ama önemli emboli tabiki
Yasmink yorum yazdığın için çok teşekkür ederim 💚 benimki de topuktan sanırım doğuma kadar giymeli miyim yoksa doğum esnasında mı giycem onu sormadım ya ciddi varis problemim var ayakta duramıyorum artık sıcak Bi yandan bu kasığa kadar çorap belden kemerli ama hamile olduğum için karnımı sıkıyo Bi yandan cuma günü perinotoloğa gidicem olmadı o gün ya giyer ya yanımda götürürüm
Yasmink giyince varis ağrımı da azaltıyo şükür ya şu zamanlarımın geçmesini 4 gözle bekliyorum valla ayakta duramamak çok kötü sen naptın bu postu ocakta açmıssın doğum yaptın mı yoksa yakın mı
Yasmink haklısın maşallah 🧿 😊 büyümüş bile senin varis problemin mi vardı
Yasmink canım muhtemelen kanın biraz koyu. O yüzden akışı tıkamasın pıhtı olup damarın bir yerinde kalmasın diye kan sulandırıcı vermiş. Korkma şu dönemde çoğu kişi kullanıyor. Ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum :) azcık yakıyor ama sıkıntı yok. Ben sağlıkçıyım. Yaptığımız işlem sonrası çoğu hastamızda damar tıkanmasın diye de kan sulandırıcı başlatırız;) sabit çok durma. 1,5-2 saatte bir yürü evde solaş
Yasmink iyi çok şükür 😇
Zmervetk sezeryan doğum sonrası da kullanıcam ben sanırım kaç gün kullanmak gerek cuma doğum olursa ondan sonra da iğne kalıyo 10 adet iğne yazmıştı doktor
Zmervetk anladımmm çok teşekkür ederim 💚