melekkizim_00 çok severim kendisini 2.kez geçen ay oldum 🤣🤣 hikayem soyle 1.ye hamile iken kalbi durdu kürtaj da doktor polip yani et parçası farketti ilk adet gelip bitince histoyu yaptı rahim bide içe bükük onuda düzelttim dedim bana belden spinal yaptılar özelde istemediğim halde bölerdi daha iyi dediler mecbur kabul ettim cnki çoktan ameliyathndeydim herşeyi ayrıntısına kdr ekranda izledim içimi gördm et parçalarda gördüm temizlerken sonrası felaketi 5 saat sonra bacaklarım kendine geldi yuruyemedim cisimi yapamadim o kısmi çok zor du esim görümcem koluma girio yürütmeye calsiodu yuruyemiodum sonra sonda açıldı eve yolladılar gece olmuştu aynı gün taburcu oluosun snra ben denedik hemen hamile kaldım kimyasal gebelik cıktı neyse dedik devam o arada ben test yaptrdim burda okumuştum 2018 den beri kullanıcıyim benim gbi yaşayan burda edindiğim arkadaşlar hep.dogurdu bir tek ben kaldım kan pıhtılaşmam cıktı ve 2.de iğne başladık kan sulandırıcı ama yine kalbi durdu 3.yide nisanda gebeydim ama onunda 2 ay olunca kalbi durdu hep 2 ay olunca dolunca duruo kalbi dinledikten snra oluo hep 3.de bile 8 tne iğne ilaç kullandım olmadi mayıs ’ta gene kürtaj geçen ay doktor değiştim artk dedim gidim adetlerin 3 güne düşmüştü kesiliodu rahim filmi dedi doktor çekildim ne çıksın rahmim Şekli bozukmus T harfli e bunu eski doktor gormedimi bükük tu düzelttim demişti kafamız karıştı bide kürtaj ola ola yapışıklık olmuş neyse gene ben 2.kez üniversite hastanesinde doçent yaptı opersyn uyutcaz dediler hatta ben bayağı ekg çekildim akciğer baktılar kan da bi sürü test hide covid testi verdirdiler anestezinin onayından geçtim bide ona para verdim histereskopi 2 bin tl geçen senede özelde 800 e olmustim neyse dedim bu doçent adam yani hakedio valla uyudum uyandım bitmişti odaya geldim eşime bile gerek yoktu bu sefer daha rahat oldu dünya varmis boşuna geçen sene belimden yapmışlar kalkıp kendi işimi kendim gördüm şükür o gün taburcu oldum ve doktor dedi ki rahmimde bebeğin tutunması için asla ve asla yer yoktu biz genişlettik o kdr darmış ki dedi oda şaşırmış zemin hazırladık dedi bie rahme cizik attım tutunsun die dedi 2 adet geçti smdi geçen muayne gittim esin dedi bide genetik test versin o vermedi bende temiz çıkmıştı cnki oda versin sonucu çıkınca denemeye başlayın dedi