busbusssss Krizantem_ peki 6haftalık ultrasonunda bebek hangi taraftaydı bakar mısınız size zahmet☺️ Bana vajinal olarak bakıldı genelde karından bakılarak yorum yapıyorlar
Krizantem_ busbusssss 7 haftalık vajinal görüntüsü var sağ tarafta. Vajinal sağ ise karın sol oluyor yani :)
Angelsmom29 busbusssss canım kesenin durdugu yerin cinsiyetle ilgisi yok oğlumda sagdaydı 6 haftada bu bebeğimde sagda doktor emin olmamakla beraber kıza benzetti 🥰
busbusssss Krizantem_ aynen benim de vajinal ve sağ üstte. Karın olarak düşünürsek sol üstte oluyor. Ayy valla Rabbim her şeyi en iyi bilendir Ona teslimiz tevekkül ediyorum artık☺️Teşekkür ederim cevabınız için 🌷
Krizantem_ busbusssss Rica ederim :) ama ben çok inanmıyorum bu sağ sol yada kese muhabbetine :) Rabbim hayırlısını nasip etsin
busbusssss Angelsmom29 evet ben de okumuyorum kafamı meşgul etmekten başka bi şeye yaramıyor öyle bir şey olsa zaten ilk ultrasonda denilirdi erkek veya kız diye. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin
incininannesi hatice_03 ya bende hep erkek hissediyorum ama bana da kıza benziyor diyolsr 25 haftaligim hala oğlum olacak gibi hissediyorum
hatice_03 Canoz Çok şükür birtane kızım var her anne merak eder beş tane kızımda olsa şikayet etmem merakım heyecanımdan Allah sana versin inşallah derken neyi kasdettiniz bilmiyorum rabbim sizede versin inşallah 👍 AMİNN
Premsescik hatice_03 banada bugun %80 kiz dedi bnde erkek hissediyordum hep sizinkine dediginde kiz özel bolgesini gösterdimi