Miumiu Yaa kızlar benim de 2 hafta sonra randevum var dört gözle bekliyorum 16 haftalık olucaz 16 dan sonra da cinsiyet değişiyor mu yaa 🤷🏼♀️
Zynp_H Banada dün 13 haftalığım %/90 kız dedi ama görünmüyor çok küçük dedi hala içimde oğlum olacak gibi hissediyorum aceba öylemidir. Çünkü doktor stajyer di inanamadım
hatice_03 Zynp_H Bence daha erken bu haftalarda söylenen cinsiyet değişebiliyor bize 16 haftalıkken yüzde doksan beş kız dedi 20. Haftada erkek olduğunu öğrendik hayırlısı olsun inşallah
busbusssss Krizantem_ yaaa cidden miii. İnşallah o teori gerçek değildir ya Rabbimden hayırlısını istiyorum tabi ki kız da olsa erkek de olsa başımızın üstüne. Bir kızımız var bir de oğlumuz olsa inşallah☺️
Krizantem_ busbusssss Yok yok gerçek değil arkadaşımın da yuvarlaktı oğlu oldu ☺️ Allah im hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲💙
hatice_03 Mervekaradag karbonat testi üç kaşık karbonat ve idrarla yapiliyor köpururse erkek köpurmezse kız
Nazl_Krdnz hatice_03 ben daha 7 haftalıkken Erkek dedi ben kız hissediyorum Pazartesi kontrol var bakalım ne dicek
hatice_03 Nazl_Krdnz 7 haftalık çok çok erken daha hemileligin başı yani 4 ay olmadan kesin belli olmaz ki 4. Ayda bile yanılma payı oluyor hakkınızda hayırlı olsun
Efsane01 hatice_03 bir oğlum var bu 2.gebeliğim 11.haftada çok erken ama emin olmamakla beraber kıza benziyor demişti doktorum 16.haftada kesin erkek dedi şimdi sizin postunuzu görünce kafam karıştı bizim de değişir mi acaba 😊
Canoz Ama erkek meraklısınız ya engeli annleri var burda sağlık dileyin size tavisyem heekez inşllah oğlum oğlum olur yazmış. Başına gelmeyen bşlmez sağlık dileyin
hatice_03 Canoz Herkesten sanane her anne ogluda olsun ister kızıda sağlığı rabbime emanet rabbimin verdiğini engelli yada sağlıklı değiştire bilirmisin
Canoz hatice_03 Allahın vericeği cinsiyeti de engele yemesin kabul et o halde şu olsun die baya meraklsın Aalh sana versin inşllah
archmom hatice_03 yine bence detaylıyı bekle canım . Detaylıda değişebiliyormuş . Bana 17. Hafta ortası kesin kız dedi doktorum . Çokta güveniyorum ama yinede 22. Haftada yaptıracagım detaylıyı bekleyeceğim 🥰
hatice_03 Canoz Çok şükür birtane kızım var her anne merak eder beş tane kızımda olsa şikayet etmem merakım heyecanımdan Allah sana versin inşallah derken neyi kasdettiniz bilmiyorum rabbim sizede versin inşallah 👍 AMİNN
mom6565 hatice_03 rabbim size bağışlasın ınslaalh hayirlsiyla ne gzuel rabbim iki meyveyide size nasip etti darısı bizlerin başına olur ınslalah canim