Mom092 Aybuke1 yok canım hiç öyle dayanilmayacak kadar bir ağrım yok inan ki bak benm acı eşiğim çok düşüktür ona rağmen benm gibi biri üstesinden geldiyse siz hayli hayli yaparsınız güven bana 😊
Sedaa61 Mom092 gözün aydın canım 🥰🥰🥰 doğum hikayeni merak ediyordum çok sevindim sıkıntısız geçmiş inşallah darısı doguramayanlara🥰🥰
Mom092 Sedaa61 Evet canım çok dusunuyodum şükür sıkıntısız geçti ama doktor gerçekten çok önemli kesigimde çok yok🙈 inşallah hepiniz sağ salim kavusursunuz hepiniz 🙏
askvehuzurum Mom092 ayy doğurdun sende rabbim güpgüzel günler nasip etsin kızınızla.. Çok sevindim.. Darısı başımıza 🙏
Seliminannesi23 Mom092 gozun aydin cnm benim ayni gun dogurmak nasip oldu. Bende bugun dogum yaptim ama suan hikayemi yazamiyorum😅 bebegimden gozumu alamiyorum 👼🏻😅 telefonuda simdi elime aldim Saglikla buyut insAllah bebegini🤲🏻❤️😍
Mom092 Seliminannesi23 Çok sevindim aslıcım Rabbim evladini sağlıkla güzellikle büyütmeyi nasip etsin 🙏 sen sanırım normal doğum yaptın değil mi 😊
nilsmother Mom092 oyyy maşallah barekallah 🧿 düşündükçe bnde sabırsızlanıyorum yiaa son 50 gün hiç geçmiyor🤦🏻♀️ hayırlısıyla büyüttt🧿🤲🏻❤️
Mom092 nilsmother uff o son günleri hiç söyleme yaa geçmiyor zalım zaman😂 hayırlısıyla al kucağına insallah 💞
[silindi] Mom092 okurken gülümsedm gözün aydın hem kızın hemde gğzel doğum hikayen için canım rabbim analı babalı büyütsn inşallah 💓💓
Mom092 [silindi] çok sağol canim benim yüzünü güldürebildiysem ne mutlu bize 🥰 darısı sana inşallah cokk pozitif ve güzel bir hikaye bekliyorum senden😍
Gizemli213 Mom092 hayırlı olsun inşlalah darısı bize sonta takılırken acıdı dediniz ya acısını tarif edebilir misiniz ne kadar acıyor
G19- Mom092 doğumu neden 38 de yaptı dokote 40.a kadar beklenebilir diye biliyordum bi sıkıntısı varmıydı acaba kendi isteğinizle mi aldı yoksa bide bebeğiniz kilosu kaç doğdu
Seliminannesi23 Mom092 bende. Cok sevindim cnm oyle yada boyle o minikler oradan cikicakti hakkimizda hayirlisi boyleymis demekki Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insAllah🤲🏻❤️