Merhabalar güzel anneler, anne adayları sizlere hastane odasından yazıyorum taze doğum hikayem ile geldimm 😂 O kadar çok doğum hikayesi okurdum ki acaba ben nasıl yapıcam derdim çünkü kan verirken bayılan bir insanım ve ben yaptıktan sonra inanın herkes yapar 😂 Gelelim hikayemize ;
Evleneli 2 yılı geçti evliliğimin 5.ci ayında hamile olduğumu öğrendim ama maalesef 8 haftalıkken kaybettim sağlıksız gebelik geçirdim psikolojik olarak o dönem gerçekten çöktüm diyebilirim. Evde sürekli düşünüp ağlıyodum kendime uğraşacak bişeyler bulmam lazımdı işe girdim tabi bu esnada hep deniyoruz olmuyodu çok üzülüyodum neyse dedim düşünmicem yine birileri soruyo bebek yok mu diye aklıma geliyo 1,5 yıl denedik eşimde de bende de bi problem olmamasına rağmen olmuyodu. Tavsiye üzerine özel hastanede bi doktora gittim PCO olduğunu öğrendim imkansız değil sadece zamanımızı alır dedi olsun dedim bir ay yumurta takibi yaptı ve tedavisiz bi şekilde o ay ki takip ile hamile kaldığımı öğrendim eşimin doğum gününde hemde 🙈 Ama hep içimde bi korku ya yine aynı şeyleri yaşarsam her muayenemde kalbim boğazımda atardı olumsuz bişey duyucam diye 😢 Çok şükür sıkıntısız geçti hamileliğim ilk aylarda ki bulantıları son aylardaki mide yanmalarını saymazsak ☺️ Tek sıkıntım 24 haftalıkken covide yakalanmam oldu kendimi geçtim ya ona zararı olmasın diye Rabbime yalvardım Allaha şükürler olsun onuda atlattık kızımla 🙏🏻 30 haftaya kadar bebeğim normal doğum pozisyonundaydı doktorumda dedi böyle giderse insallahh normal yaparız diye ama benim inatçı kızım 9 ay boyunca yüzünü göstermediği gibi 30 dan sonra makat gelişine döndü 🤦🏻♀️ Doktorum 37 haftaya kadar hicbisey demedi bekledi ama baktı dönmüyor bi hafta daha müsaade dönmezse sezaryene alırım dedi bende hiç ikiletmedim siz nasıl uygun görürseniz hocam dedim kabul ettim dönmedi tarih aldık başladık gün saymaya 😂 Ve büyük gün geldi çattı bugün sabah 7 de yatışımız yapıldı damar yolu açıldı sonda takıldı odamda sonda biraz canımı yaktı söylemeden geçemicem 😬 saat 8 buçuk gibi almaya geldiler beni eşim ve babam gözleri yaşlı en son ameliyathane kapısına gelince ayrılık vakti bende orda tutamadım kendimi çok ağladım 😢 içeri geçtikten sonra anestezi doktorum belimden bi iğne vurdu doktorum geldi ayaklarımdan bi sıcaklık geldi ve uyuştum anında 🙈 Bana diyolar ki birazdan başlıcaz sana soracaklar hissedersen söyle falan ama oysaki çoktaaan operasyona başlanmış bilee😂 bende hala bana soru soracaklar diye bekliyorum bi çekiştirmeler hissediyorum ama anlamadığım için tepkide vermedim sonra bi ses Allaahımm çıkması 5 dk sürmedi 🙈 O kadar güzeldi ki ten tene temas yaptırdılar hemen tahlil için aldı götürdüler miniğimi ben bu esnada tabi çok sıkıldım o gitti ben tek kaldım 😏 herneyse öyle böyle yarım saat sonra işlemler bitti ve odama çıkarıldım prensesim orda beni bekliyodu emmek için 😍 göğüs ucum çok küçükmüş sütüm çok güzel geliyordu ama kızım tutmuyordu bi türlü 😔 Ama asla pes etmedim sürekli verdim hemşirelerin yardımıyla sürekli emzirdik zorla göğüs ucu kalkanı ile denedik aldı memeyi ☺️ Şuan emiyor şükürler olsun kalkanlı kalkansız. İlk yürüyüşümüde yaptım çok çok zordu ama onunda üstesinden geldim eşimin desteği ile Allah ondan razı olsunn 💗 Benden bu kadar sorularınız varsa yanıtlayabilirim ☺️