Oysul Egeligif aslında çok iyi fikir hiç aklıma gelmemişti özellikle şırınga fikri teşekkür ederim 🥰🥰 çünkü ciddi anlamda korkuyorum
Egeligif Oysul hatta canım parmak ile besleme diye de bir yöntem var . Hem çocuğun emme refleksini de geliştiriyor. Bir ona da bak unutmuşum yazmayı🙈
Selinbam Zeynepahmett ben baby plus almaya karar verdim hem yorumlar çok ii hem fiyatı çok uygun inceleyin istersenz
Zeynepahmett Ogrtmnanne2 aminnn canım Allah razı olsun cümleten sağlıkla zamanında kucağımıza alırız inşallah
Ogrtmnanne2 Oysul ooo maşallah me güzel ya her şeyiniz hazır çok imrendim şuan maşallah 😍😍 puset örtüsünü nerden aldınız
Oysul Ogrtmnanne2 teşekkür ederiz 🥰🥰 inşallah siz de tez zamanda halledersiniz ☺ben puset üzeri için normal bebek mağazasından aldım
Gizmsnyzz mrvears bende 30+2 deyim bizde de duruş aynı baş aşağıda 😁 iki gün yoğun yaşadım uzanmak rahatlatıyor bugün bol bol uzandım buakşam daha rahatım o yüzden sanırım
mrvears Gizmsnyzz evet uzanmak rahatlatıyor ama benim hiç geçmiyor geceleri daha çok oluyor sanki gibi
morusevenanne Kızlar ben de 30 dayım bu günlerde çömeldiğimde kalkarken vajina dudaklarında ağrı oluuyor sizde de var mı
Oysul morusevenanne sanki böyle anlık bir sızlama gibi olmaya başladı bende hatta aynı sızı yatakta dönerken de oluyor. Sizinki de öyle mi