Bahar2622 2prensesannesi1 iyi akşamlar hoşgeldiniz 🥰 tebrik ederim sağlıkla gelsin bebisiniz umarim keseyi erkenden görürsünüz😊
Bahar2622 Eliffatih54 değeriniz çok çok yükselmiş olacak kese çok rahat gözükür 😊 bende ayni durumdayim ama sakin olmaya çalışıyorum 😂
Bahar2622 Esmayy388 sanki biraz fazla artmış ama herkesin ayni olacak diye bişey yok endişelenmeyin ❤ belki ikizdir🤭
Beyzasrvn Bahar2622 Yavaş yavaş hareketler yap ani oturup kalkma canim Rabbım herkesin hayırlısını versin.♡
Bahar2622 Beyzasrvn evet yavaş yavaş yürüyorum, azıcık eğilsem hemen batıyor kasiklarim sıkışıyor heralde rahim normal midir acaba. artık eğilirken bile sanki 9 aylikmisim gibi eğilmeye başladım sıkışmasın diye🥺
Eliffatih54 Bahar2622 kesemiz göründü çok şükür ♥️ 20 gün sonra da bebeğimizin oluşumunu öğrenicez inşallah 🌸🌸
Beyzasrvn Bahar2622 Çok kotuyu dusunme de ama yavaş hareketler yap kollarını çok kaldırma . Her gün 1 yumurta ye sut ic mutlaka o zaman çok güzel buyur bebisin.
Mine12 Bahar2622 sağlıkla inşallah 🥰 bizde 11+3 olduk zaman su gibi akıp gidiyor günlerce test yapıp emin olmaya çalışıyodum şimdi hızla büyüyoruz 💕
Bahar2622 Beyzasrvn sabahlari 2 yumurta yiyorum sütte iciyorum 😊 bulantılarım olasiya kadar sıkı beslenecegim. Verdiğiniz bilgiler icin cok teşekkür ederim ❤❤ hemen gidip sütümü iceyim🤭
Kevakar Ben 5+ 5 im kese etrafında kanama var dedi doktor.ilaç verdi yatıyorum sürekli.Dua edin lütfen
Eda04 Neva3 zaten hamile kalmadan önce başlatıyolar hamileliğin 1. Ayında bıraktırıyolar ben hamile kalmadan önce içmedim 4+2 de doktora gittim o zaman verdi 1 ay içip bırakıcam doktorun iyise oda o şekilde yönlendirir zaten seni
Esmayy388 Selcansahin33 değerlerin nasıl artıyordu canım benim birden çok yükselmiş gibi geldi de o ihtimal sadece ultrasonda mı belli oluyor yoksa kanda tahmin etti mi doktorunuz