Damla--35 Deletedmom_9 evet adet sancım oluyor ama adetten en ayıran şey göğüs hassasiyeti ve kasıkta batma
Bahar2622 Ebru0707 hayir henüz bulantim yok iki gun önce aksam biraz midem kötü olmuştu ama yemeği fazla kaçırmışta olabilirim😂
aylin08166 Bahar2622 6+2 canım hemen kalp atışı duyulmayabiliyor alttan bakınca duyuluyor aklında olsun
Bahar2622 aylin08166 evet bizdede öyle olur doktorum emin olmak icin vajinal bakiyor, 2 kaybim var bu kez daha dikkatliyiz😑
Esma_zrl Merhaba arkadaşlar 4+4 beta hcg değerin 5335 çıktı ama aynı gün bugün ultrason da gözükmedi alttan baktı küçük bir kese var dedi normal mi ki
Bahar2622 Esma_zrl normal tabiki daha yeni olduğu için karindan gozukmemis olabilir cihazdan cihaza da fark ediyor
Ebru0707 Bahar2622 benim bulantım kalp atışını duymaya gideceğim haftada başladı ve hala devam ediyo inşllah senin olmaz bulantı
Fadime79_ Bahar2622 Bende bebegimin kesesini 6+1 günlük iken gördük çok şükür ki Allaha 🤲🏻 şuanda 29+5 günlük olduk anne olmak çok güzel duygu Rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile