eylemkaya07 Bahar2622 eveet 💞 öyle oldu . İki gün önce gelmemi söyledi ama gitmedim daha henüz çok küçük randevu aldım ayın 20 sinde gidecem
Nes_35 Bahar2622 aynen ya hamile olmak çok güzelmiş😂 Bende sizinle aynı haftadayım hayırlı olsun canım🥰
Bahar2622 Nes_35 sizede hayırlı olsun bu his cok güzel, daha kulaklari bile yok ama onunla konuşmaya başladım 😂
mirzabebek-0121 Zehra7887 hep ediyorum valla ben de 1.5 sene bekledim allahım evlat sahibi olmak isteyenlere inşallah hayırlı bir şekilde ellerini boş bırakmasın inşallah 🤗
Zahide_07 Nagisel benim 206 çıktı hcg ebe 4 haftalık falan demişti bu hafta içi doktora gidicem sizin beta hcg kaç çıkmıştı
Nes_35 Bahar2622 insan hemen kendini anneliğe hazırlıyor ne güzel :) benim daha doğru düzgün yerleştiğinden emin değilken tutunsun diye bende çok konuşuyorum 🙈😂
bsracvk Bahar2622 aynen önce bi kalp atışını duysaydık kalp atışını duymadan ben daha varlığına inanamıyorum 😒
Aysltnbs Merhaba canım Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşallah.. benim de 5 haftalık oldu.. Allah nasip ederse 14 Ocak’ta kesesini görmeye gideceğim. Beta hcg değerlerim 145 den 665e yukseldi salı günde değerlerime bakılacak.
Bahar2622 Aysltnbs merhaba hoşgeldiniz 😊 amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Umarim keseyi görürsünüz gidisinizde
Mom97 havva0917 benimde 2 bucuk yasında kızım var 6+5 hamileyim :) plansızdı kızıma cok üzüldüm sanki aldatıyomuşum gibi geldi yeni yeni alışıyorum Allah sağlıkla versin kucagmıza inş
Senbibaksana Bahar2622 bende bugün 4+2 oldum 😍 haftaya pazartesi yine randevumuz var belki keseyi görebiliriz 😍 Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi♥️
Bahar2622 Senbibaksana aminn siz bizden 1 gun küçüksünüz🤭 pazartesiye gözükür insallah bende cumartesi gideceğim
Nevriye Bahar2622 çokçok çok güzel bişey hamile olmak Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah..🙏🤲🦋 bende pazar günü yani 6 gün önce öğrendim hamile olduğumu ertesi gün kan verdim 215 çıktı inşallah bende salı günü gidicem hastaneye umarım keseyi görürüm dua eder misin 🙏🌼
Bahar2622 Nevriye tabiki ederim umarim hic sorunsuz keseni görüp devam edersin🥰hamile olmak çok guzelll🥳🥳