Gmzznt Benimde 5 haftalık daha bugün öğrendim doktora gitmedim henüz ama sol kasıktan ağrılarım oluyor
Tostosunannesiii Gmzznt aynen degısık bı agrı sankı . Karnımda gaz var gıbı kasık agrısı keın agrısı gıbı cozemedım bı turlü 🤭 olsun ama bunlar guzel agrılar 🤭 demekki normal bulgular
Duygus97 Tostosunannesiii ilk 3 ay adet döngüsü zamanları karın ağrısı normal canım adet olacakmış gibi ağrıyordu benim de özellikle ilk zamanlarda
Tostosunannesiii Duygus97 suan ıyısındır umarım sen ve bebegın hayırlısıyla kucagına alman dılegıyle ❣️❣️
Tostosunannesiii Duruaslan cok sasırtıcı 12 gunluk gebelık ultrasonda goZuktuyse eger 🥰😍 aynne gerek kalmamıs
Tostosunannesiii Nazk suan ıyısındır ınsallah . Daha gıtmedım gıdecegım doktora ınsallah bakalım cok sabırsızlanıyorum
Yrnokty53 Tostosunannesiii ilk haftalarda yasamadım ben ama sonrasında cok yaşadım canım o kişiden kişiye değişiyor
Bebek12 Tostosunannesiii karın ağrıları normal oluşmaya başladığı için vücut değişiklik gösteriyor ve regl olucakmış gibi karın ağrıları oluyor, bebeği 12. Ve 13. Haftalarda görüyorsun sanırım diğer haftalarda küçük kese gibi birşey görünüyor
Tostosunannesiii Bebek12 ilk gebelıgım o kadar heyecanlandırıyorkı benı boyle . Insallah o gunlerıde goruruz🙏🏻🙏🏻🥰
Duygus97 Tostosunannesiii iyiyiz çok şükür mide bulantısı harici 😀 Amin hepimiz sağlıkla alalım inşallah 🤲
Bebek12 Tostosunannesiii inşAllah sağlıkla sağ Salim gelsinler bu hastalıkta bitmiş olu inşAllah 🙏 oturup kalkarken dikkat et ben bazen unutup hızlı kalkıyorum kasığıma birden ağrı saplanıp geçiyo dikkat etmek gerekiyor
Tostosunannesiii Bebek12 ınsallah sıkıntısız sorunsız gecer bu gunlerımız .. aynen kese o zaman goruntulenıyormus sanırım .
Bebek12 Tostosunannesiii evett ben 4.5 haftada kalp atışını duymuştum bide ama herkesin farklı daha geç duyanlarda var ama bu sıkıntı olduğu anlamına gelmiyormuş doktorumun dediğine göre
Tostosunannesiii Bebek12 evet aynen tutunma dönemıymıs bu ılk haftalar uzanma anıden kalkma yatma oturma uzaga cok uzanma bu tarz seylere dıkkat etmek lazım ❣️🙏🏻 Amın ınsallah . Bebeklerımız sag saglım gelaın hastalık bıtsın
Tostosunannesiii Bebek12 evet yalancı gebelık bos kese vs durumları bu tarz seylerde ınsanı korkutabılıyomus . O yuzden ıyı dusunmekte fayda var 🙏🏻
Bebek12 Tostosunannesiii aynen öyle kendini düşünmek zorundasın başkasının düşünmesini bekleme yat dinlen herkes şimdi yatın dinlenin zaten sonra yatamicaksınız diyo çocuğu olmayıp ilk gebe olanların yatıp dinlenme şansı daha çok sonuna kadar kullanıyorum ☺️
Tostosunannesiii Bebek12 aynen kesınlıkle yatıyorum valla iş guc onceden deli gibi iş tutardım evde sımdı kendımı yormadan gun gun yapıyorum 🤭