Tostosunannesiii Hamılelıgımın dorduncu haftasındayım ara ara karın agrım oluyor . Normalmi ? Yasayan varmı vede ne zaman gordunuz bebegınızı ultrasonda 👶🏻🙏🏻
Minikkusum_ Tostosunannesiii ben yaşamıştım ama kist vardı bende hala kist var sanıyordum onun agrisi diyordum heo kendi kendime meğer bebek varmış haberim yokmuş galiba normal o agri suan hamileyim yeni yine karin agrim var ara sıra oluyor
Serooo Tostosunannesiii Ben 6. Haftamda gördüm kalp atışını da duydum. Benim karın ağrım olmadı hiç sadece ilk zamanlar idrar yolu sancısı gibi hafif sancılar oluyordu oda rahim genişlediği içinmiş.
Yrnokty53 Tostosunannesiii ilk haftalarda yasamadım ben ama sonrasında cok yaşadım canım o kişiden kişiye değişiyor
Minikkusum_ Tostosunannesiii amin cok tesekkur ederim inaallah sende alirsin saglicakla kucağına doktora gitmedim sadece test yaptım sanırım 5 haftalık falan merak ediyorum su an ☺😄
Ays0 Karın kasık ağrısı, regl olacakmış hissi sancısı gayet normalmiş doktorum öyle dedi ki ben de yasiyorum ağrı ama gayet sağlıklı yerleşmiş bebeğim. 5+3 de keseyi gördüm 7+3 de bugün kalp atışını duydum. Darısı bu süreçte olan anne adaylarına olsun 😍
Tostosunannesiii Ays0 yerlesmesını ultrasondamı goruntuledı doktor peki ? Yani daha doktora gıtmedım ben . Bu yerlesmesı nasıl anlasılıyo peki
esmerella_06 Tostosunannesiii 6 haftalık keseyi gördük 7.haftada bebeği gördüm 8. Haftadada kalp atışını 💕
Nazk Ben 4 haftalıkken öğrendim hemen keseyi gördü doktor benim aşırı karın ağrım vardı rahim genişlediği için normalmiş bide doktorum idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenip test yaptı pozitif çıktı hamilelik döneminde idrar yolu enfeksiyonu daha sık geçiriliyormuş ve karın ağrısına kramplara o sebep oluyormuş
Tostosunannesiii Nazk suan ıyısındır ınsallah . Daha gıtmedım gıdecegım doktora ınsallah bakalım cok sabırsızlanıyorum
Tostosunannesiii Duruaslan ultrasonda 12 gunlukkenn gozukuyormum🤭 masallah az kalmıs hayırlısıyla kavus yavruna ınsallah
Ays0 Tostosunannesiii ilk kasiklarima doğru baktı sonra hafif yukarıda buldu keseyi ve çok iyi yukarı yerleşmiş bazen aşağıda olabiliyor düşük riski oluşuyor ama sen de yok yine dikkat et ama gayet iyi dedi
Tostosunannesiii Duruaslan cok sasırtıcı 12 gunluk gebelık ultrasonda goZuktuyse eger 🥰😍 aynne gerek kalmamıs