Derya38Ba Ptyt 😂😂 aslında Doğumdan sonraki hafta yaklaşık en az 8 kilo gidiyormuş bu açıdan bakarsak diğer kalan fazlalıkları emzirerek hallederiz He ne dersiniz kadınlar avutalım mı kendimizi😂😂🤣
Vedatsehnaz Derya38Ba çokça amin Rabbim anneliği hak edene versin bu güzel duyguyu bizde sağ salim kucağımıza alalım hamiş anneleri hepisini bi sancıda kurtarsın ❤️
EmineP Derya38Ba Benim nstde yüksek sancılarım çıkıyo ama kendim sancı hissetmiyorum pek açılmam yok olmadı iki gündür yatıyorum hastanede. Kontrol için gelmiştim sancı var deyip aldılar 38+2 olduk
EmineP Derya38Ba yok canım kontrole gitmiştim sancı var diye yatış yaptılar. İlk gebelik ya öyle yakalandık ikincisinde daha da gelmem kontrole falan😁 risk yoksa bekleyin güzelim evinizde yatış verseler de yatmayın daha kaç gün yatacağım meçhul benim
Sevdayaz 39+5 kasılmalar ağrılar arada oluyor ama hiç açılma yok yeri rahat sanırım heyecanla bekliyoruz küçük adamı💙💙
Srhtzlyh Derya38Ba 39+2 olduk bizde bende aynıyım ne ağri ne sancı hamile değil gibiyim. Önceleri bazen ağrilarim oluyordu çatı kemiklerim bile acıyordu geçen hafta birden kesildi hepsi bizim kız gelmekten vazgeçti galiba bol bol tepiniyor içerde🤷♀️
Srhtzlyh Derya38Ba bugün doktorumda öyle dedi😂 ben biraz yakındım gelmiyor ne yapacağım filan diye. Sıkıntı yapma bir anda gümbür gümbür geliveriyorlar genelde dedi😁