MehZey Derya38Ba aynen öyle doktor salı günü gel bebeğin suyu yetecek mi bakalım dedi aksi bı durum olursa baslatacakmis 40 hafta sonrası kakasını yeme durumu olduğundan risk altında bebekler
Derya38Ba Eise bazen nefesimi içime çekiyorum mide tarafının bomboş dümdüz olduğunu görüyorum karnım aşağıda top gibi
Derya38Ba Pinnar_is61 aynı haftadayız bakalım ne zaman gelecek yavrularımız. Umarım selametle sağ Salim normal doğum yaparız
Derya38Ba Mommy2b of çok soğuk hava her yerde kar var hem kayacam diye korkuyorum hem de donuyorum o yüzden yürüyüşe çıkamıyorum
Mommy2b Derya38Ba ben de çıkamadım valla evde sürekli eğilip kalkmalı iş buluyorum kendime en son çare apartman merdivenlerini inip çıkmayı düşünüyorum 😅
Aylayla Selbal 32 de doğum pozisyonu almış dedi dr istirahat et dedi kasılmalar için magnezyum takviyesini arttırdı erken dedi oda ama benim kızım da 36. Haftada geldi oğlımda 37 sanırım sorun bende
Derya38Ba Mommy2b buz buuuz 🥶 çıkamam zaten evim dubleks olduğu için her gün defalarca merdiven çıkmak zorundayım bu yeterli heralde 😂
asra42 @Derya38Ba su an aşırı midem bulaniyor sabahtan beri de kac kez büyük tuvalete gittim idrara sık çıkıyorum bebek de hareketli ve cok toplanıyor asagiya da baskı var insaallah dogururum artik🤲😑
Derya38Ba asra42 mide bulantısı rahim ağzı açılmasının belirtisiymiş kusmak değil ama sadece mide bulantısı
Kbra23 Derya38Ba bunu ilk kez duydum… Bende bugün yediğimi çıkardım. Sabahtan beridir kusacak gibi hissi var ve bazen kasığıma ağrı giriyor çatı muayenesi var haftaya hiç bilmiyorum ne nasıl olcak ilk gebeliğim
asra42 @Derya38Ba yok kuzum hic kusma olmadi ama sabahtan beri acayip midem bulanıyor 🙄insaallah öyledir acilma oluyodur😁
EmineP Duru40 inşaAllah canım yapıyorum bakalım onları ilk Doğum yavaş ilerler diyolar Allah hepimizin yardımcısı olsun