12oe Merhaba hanımlar ilk defa post açıyorum. Erzurum yöresinin demesine göre aş otunu biliyorsunuzdur yoğurtlu yarmalı çorbaya kullanırız biz hamilelikte tüketiminde bir sakınca var mı biliyor musunuz? Çok severim gittim çorba yaptım iki kaşık aldım aklıma geldi. Maydanozgildenmiş internettede birşey bulamayınca soluğu burada aldım şimdiden hepinize teşekkür ederim ☺️
3506 12oe Keşkek yemeğine konan şey di mi bu kişniş, kuzu etiyle çok güzel olurrr😋 Hamilelere yasak mi bilmiyorum ama yapasım geldi şu an 😃
Deletedmom27 12oe bilmiyorum zararlı mı ama üniyi erzurumda okudum o çorbayı ve otu bilirim😋tadı ağzıma geldi şimdi çok güzel bi lezzet🌿zararlı değilse öğrenirsen yerime de bi kase hüplet😅
2prensannesl 12oe bence çok pimpiriklisiniz bende erzurumluyum aş otuyla çorbayı çok sever yaparimda hiç biseyde olmadı şükür maydanozda yedim ben bunları yiyince bebek mi düşüyor anlamadım???
12oe 3506 yaa 3506 yaa demeyin öyle çok üzülürüm gerçekten aynı sehirde fakan yakın oturuyor olsaydık getirirdim 😁 bende çok severim bi yandan içerken bide tedirgin oldum
12oe Deletedmom27 tamam içerim. Kocaelinde oturuyorum körfezde buralardaysanız bi şekilde ulaştırayım size çok üzüldüm şuanda bende içemem kesin 😁
3506 12oe Afiyet bal şifa olsun🧿🤲🏻♥️, ben çorbasını bilmiyorum, kuzu etli keşkek oluyor Ya yengem çok güzel yapar😋 Gerçi evde kişniş harici diğer malzemeler var ama kişniş olmadan da olmaz bence , ben de yaparım sizin yerinize de yerim 😃
Deletedmom27 12oe kızzzz🥰🥰🥰çok teşekkür ederim güzel cömert kalbin için..için rahat olsun yap iç gönül rahatlığıyla🌿🌿🌿 aş ermedim emin ol😅bide İstanbul’dayım ama ErZurumlu binamızı paklayan tombik bi teyzemiz var burda,canım çekerse yapar o Allah razı olsun güzel düşüncen için😍
Zeynepasel- Hiç bişey olmaz bn Erzurumlular kızım sevıyor haftada 1yapıyorum içiyoruz 38. Haftamdayım
12oe Zeynepasel- tamam öyleyse çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız Allah sağlıkla vaktinde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
12oe 2prensannesl pimpirikli olabilirim herkesin birşeylere tepkisi farklı olabilir ben bu şekilde düşünüyorum elimden geldiğince yediklerime dikkat etmeye çabalıyorum. Maydanozuda doktorlar önermiyor düşüğe sebep olduğu için aş otuda onun familyasından olduğu için ben sormak istedim.
Serrax Ben içtim içerim de arada. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten çorbaya sadece aromasını veriyor bardağa doldurup içmiyoruz ki😄😊
12oe Deletedmom27 asıl helal edin hakkınızı hiç sevmem böyle yiyecek sorusunu helede hamilelere sormayı ama mecbur kaldım. Estagfrullah yediğiniz içtiğiniz şifa olsun inşaAllah sizede bebeğinizede☺️Erzurumlu teyzeye selamlar benden😁
Deletedmom27 12oe aleyküm selam🙏🏻 helal olsun hakkım varsa ki yok emin ol,sağlıkla kuzularımıza kavuşmak nasip olsun hepimize 🤲🏼🥰
Gamzeakd 12oe sen gittin mi canım doktora ? Konuşmuştuk ya merak ettim 🥰 ben gittim bugün herşey yolundaymış 😅 kıpır kıpırdı iki dk yerinde durmadı çikolatayı yediğime pişman etti beni 😂
12oe 3506 bende hiç keşkekte tatmadım bilmiyordum kullanıldığınıda. Afiyet şifa olsun inşaAllah sizede bebeğinizede ☺️